FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

IKSZ: Zuschlag János utódai feleslegesen próbálnak éket verni

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke szerint Zuschlag János utódai feleslegesen próbálkoznak éket verni az IKSZ és a Fidelitas szövetségi együttműködése közé, mert úgysem fog sikerülni.


Stágel Bence a Societas keddi közleményére reagálva az MTI-nek azt mondta, az ifjúságpolitika terén számos ponton közösek a céljaik a Fidelitasszal, és egészséges versenyben igyekeznek minél több fiatalt megszólítani. A Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője kiemelte: az új nemzedék érdekképviseletében az IKSZ és a Fidelitas együttműködése országszerte harmonikus és baráti, s a két szervezet együttműködése olyannyira kiváló, hogy például az Európai Néppárt ifjúsági szervezetében, a YEPP-ben, a Fidelitas a saját képviseleti kvótájából biztosított részvételi lehetőséget az IKSZ képviselőjének.

 

A Societas keddi közleményében azt írta, hogy a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor a Fidelitast pártpolitikai és nem az ifjúságot képviselő szervezetnek tekinti. Mint fogalmaztak: Kubatov Gábor annyira a "csak a Fidesz" elvet érvényesíti, hogy nemcsak a Societast, "a legnagyobb ellenzéki ifjúsági szervezet nem ismeri", hanem a KDNP ifjait sem.
MTI

Módosítás dátuma: 2011. július 20. szerda, 15:15  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Sok a nyári tábor, egyre kevesebb a gyerek

Jövő évtől külön szabályokhoz kötné a táboroztatást az új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos.
Ma még megbecsülni sem lehet, hány nyári tábort bonyolítanak le hazánkban, s arról sincsenek pontos adatok, hány gyerek vesz részt ezeken. Egyesek szerint ezer-ezerötszáz, mások szerint nyolcszáz-ezerkétszáz tábor lehet évente, a résztvevők száma pedig ötven-százötven ezer közöttire tehető. Statisztikák nem állnak rendelkezésre, és azt sem lehet megmondani, hogy mi számít nyári tábornak – mondta a hirado.hu-nak a Táboroztatók Országos Egyesületének (TOE) elnöke. Sárvári István szerint a hiányos információk miatt is szükség van minőségbiztosítási rendszerre és táboroztatási előírásokra, amelyeket már évek óta sürget a civil szervezet.

Bővebben...