FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

IKSZ: Zuschlag János utódai feleslegesen próbálnak éket verni

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke szerint Zuschlag János utódai feleslegesen próbálkoznak éket verni az IKSZ és a Fidelitas szövetségi együttműködése közé, mert úgysem fog sikerülni.


Stágel Bence a Societas keddi közleményére reagálva az MTI-nek azt mondta, az ifjúságpolitika terén számos ponton közösek a céljaik a Fidelitasszal, és egészséges versenyben igyekeznek minél több fiatalt megszólítani. A Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője kiemelte: az új nemzedék érdekképviseletében az IKSZ és a Fidelitas együttműködése országszerte harmonikus és baráti, s a két szervezet együttműködése olyannyira kiváló, hogy például az Európai Néppárt ifjúsági szervezetében, a YEPP-ben, a Fidelitas a saját képviseleti kvótájából biztosított részvételi lehetőséget az IKSZ képviselőjének.

 

A Societas keddi közleményében azt írta, hogy a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor a Fidelitast pártpolitikai és nem az ifjúságot képviselő szervezetnek tekinti. Mint fogalmaztak: Kubatov Gábor annyira a "csak a Fidesz" elvet érvényesíti, hogy nemcsak a Societast, "a legnagyobb ellenzéki ifjúsági szervezet nem ismeri", hanem a KDNP ifjait sem.
MTI

Módosítás dátuma: 2011. július 20. szerda, 15:15  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A NIT Elnökségének közleménye

A Nemzeti Ifjúsági Tanács tisztújító Közgyűlésére 2016. december 17-én került sor, amelyen a tagszervezeti képviselők Kaszás Andrást - a Tudatos Ifjúságért Alapítvány elnökét - választották meg a NIT új elnökének. A Nemzeti Ifjúsági Tanács ezúton is köszöni Janzsó Ádám leköszönő elnöknek a szervezetért végzett 4 éves munkáját.

A tagszervezetek képviselői megválasztották a szervezet Elnökségének 2 alelnökét - Hegedüs Zoltánt, Papp Kristófot - és további 3 tagját - Kölkedi Krisztiánt, Nedeczky Lillát, és Papp Zoltánt. Egyúttal sor került a 3 fős Felügyelő Bizottság tagjainak megválasztására is. A Közgyűlés ismételten bizalmat szavazott Kósa András Csaba és Nemes László FEB tagoknak, valamint megválasztotta Hegedűs Imrét. Az Elnökség tagjai 2 évig töltik be mandátumukat.

Bővebben...