FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

IKSZ: Zuschlag János utódai feleslegesen próbálnak éket verni

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke szerint Zuschlag János utódai feleslegesen próbálkoznak éket verni az IKSZ és a Fidelitas szövetségi együttműködése közé, mert úgysem fog sikerülni.


Stágel Bence a Societas keddi közleményére reagálva az MTI-nek azt mondta, az ifjúságpolitika terén számos ponton közösek a céljaik a Fidelitasszal, és egészséges versenyben igyekeznek minél több fiatalt megszólítani. A Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője kiemelte: az új nemzedék érdekképviseletében az IKSZ és a Fidelitas együttműködése országszerte harmonikus és baráti, s a két szervezet együttműködése olyannyira kiváló, hogy például az Európai Néppárt ifjúsági szervezetében, a YEPP-ben, a Fidelitas a saját képviseleti kvótájából biztosított részvételi lehetőséget az IKSZ képviselőjének.

 

A Societas keddi közleményében azt írta, hogy a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor a Fidelitast pártpolitikai és nem az ifjúságot képviselő szervezetnek tekinti. Mint fogalmaztak: Kubatov Gábor annyira a "csak a Fidesz" elvet érvényesíti, hogy nemcsak a Societast, "a legnagyobb ellenzéki ifjúsági szervezet nem ismeri", hanem a KDNP ifjait sem.
MTI

Módosítás dátuma: 2011. július 20. szerda, 15:15  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Ifjúsági napot tartottak az Országházban

Parlamenti sétán, szavazós interaktív játékban és strukturált párbeszédben is részt vehettek a középiskolás csoportok szerdán az Országházban rendezett parlamenti ifjúsági napon Budapesten.
Az európai ifjúsági hét (május 15–21.) keretében rendezett eseményt az Országgyűlés Társadalmi Kapcsolatok Hivatala és a Foglalkoztatási Hivatal – Mobilitás Országos Ijfúsági Szolgálat közösen rendezte. A parlamenti nap célja, hogy a fiatalok bepillantást nyerhessenek az Országgyűlés működésébe, és megismerhessék a törvényhozás színterét. A diákok a rendezvényen egyebek mellett próbára tehették az Európai Unióról szóló ismereteiket, valamint találkozhattak és beszélhettek hazai és EU-s parlamenti képviselőkkel.

Bővebben...