FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Júliusban nyit a ReGeneráció Tábor

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

Júliusban nyit a ReGeneráció Tábor

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium az eddigi ReGeneráció-rendezvények sikere nyomán ReGeneráció nyári tábort hirdet Siófokon.
2011. július 8-a és 10-e között 60 fiatal vehet részt a programon, amit teljes mértékben a KIM finanszíroz. Pályázni önéletrajzzal a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen lehet 2011. július 1-jéig.


A háromnapos rendezvény résztvevői találkozhatnak Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszterrel és kormányzati vezetők által vezetett szemináriumokon vehetnek részt, egyebek mellett országmárka, EU-elnökség, ifjúságpolitika témákban. Ezen kívül számos egyéb szórakoztató program várja a fiatalokat: lesznek szituációs játékok, filmvetítés, koncert, ételkóstoló.

 

A Regeneráció korábbi eseményei rendkívül népszerűek voltak: 2010 őszén mintegy 8000 fiatal látogatott ki az első ReGeneráció – Kormányzati Karrier Expóra, idén márciusban pedig 600-nál is többen jöttek el az első ReGeneráció – Közigazgatási Nyílt Napra.A Regeneráció annyit tesz: a kormány megújítja a közigazgatást. Tavaly ősszel közel 8000 fiatal látogatott ki az első Regeneráció – Kormányzati Karrier Expóra, idén márciusban 600-nál is többen jöttek el az első Regeneráció – Közigazgatási Nyílt Nap eseményeire. A sorozat folytatódik!

Július második hétvégéjén, az első Regeneráció Táborban a kormányzat meghatározó vezetői, miniszterek és államtitkárok az országmárka alakításáról, a magyar EU-elnökségről, a környezetvédelemről, az igazságügyi reformról, az ifjúságpolitikáról, a sportpolitikáról tartanak szemináriumokat fiataloknak. Neked! Velünk lesz Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, Mihalovics Péter fiatalokért felelős miniszteri biztos, Czene Attila sportért felelős államtitkár és Ódor Bálint EU ügyekért felelős helyettes államtitkár is.


Az izgalmas beszélgetéseknél persze nem ér véget a program! A legjobb magyar filmek, hagyományos hazai ízéket idéző szabadtéri kóstoló, és koncert is szerepel a tábor eseményei között. A szituációs játékokban pedig kipróbálhatod, hogyan készülnek a törvények, hogyan készíthetsz elő egy valódi országos projektet, vagy éppen kitalálhatod, mit viseljenek a miniszterek a következő kormányülésen. Ha mindez nem lenne elég, a szabad strand mellett térítésmentesen használhatod az uszodát, a szaunát, a teniszpályákat és a különböző sporteszközöket is. (A Regeneráció Tábor részletes programját érvényes jelentkezés esetén küldjük el Neked.)

A Regeneráció Táborban a részvétel (beleértve a szállást és az étkezést is) ingyenes! A jelentkezések elfogadása érkezési sorrendben, a jelentkezési feltételek teljesítése alapján történik. Az első Regeneráció Tábor tervezett létszáma száma 65 fő.

Jelentkezési feltételek:

•    Magyar állampolgárság
•    Folyamatban lévő, vagy maximum 1 éven belül sikeresen lezárt felsőfokú tanulmányok
•    Büntetlen előélet
•    Magyar nyelvű, részletes elektronikus önéletrajz

Jelentkezési szándékodat és önéletrajzodat 2011. július 1-ig, vagy a szabad férőhelyek beteléséig várjuk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.

További részletek folyamatosan itt és a facebook.com/regeneracio oldalon!

2011. július 8-a és 10-e között 60 fiatal vehet részt a programon, amit teljes mértékben a KIM finanszíroz. Pályázni önéletrajzzal a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen lehet 2011. július 1-jéig.

Módosítás dátuma: 2011. június 24. péntek, 15:41  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés