FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Szakmai Nap - Get engaged!

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A Nemzeti Ifjúsági Tanács és a Get engaged! projektcsapat szeretettel meghív a 2017. május 26-án, pénteken 11 órától megrendezésre kerülő Szakmai Napjára!

Hova: Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar, 
Kari Tanácsterem
Budapest, 1088, Múzeum krt. 4/A 039

Kinek szól: NIT tagszervezeti képviselőkenek, ernyőszervezetek képvisleőinek, ifjúságügyi szakembereknek, ifjúsági szervezetek vezetőinek, képzőknek, érdeklődőknek.Érvek, amiért ott a helyed:

Fejlődés - Olyan tudásra és tapasztalatra tehetsz szert, mellyel nemcsak önmagadat, de saját szervezetedet is fejlesztheted. Nem kell mást tenned, csak részt venni!

Tudásátadás - Mi is szeretnénk fejlődni és ehhez szükségünk van arra, hogy megoszd velünk tudásodat, tapasztalataidat, aggályaidat, véleményedet és ötleteidet. Mi nyitottak vagyunk, már csak Te kellesz!

Közösség - Olyan emberekkel találkozhatsz és beszélgethetsz, akik hatással vannak rád, akik számára fontos, hogy aktívak legyenek és motiváltnak érzik magukat, hogy tegyenek a fiatalokért. Te is épp ilyen vagy, ezért Itt a helyed!

Ünneplés - Ez az esemény egy nagy lépés számunkra, egy olyan siker pillanata, melyet Veled szeretnénk megosztani. Ünnepelni egyedül nem érdemes, így mindenképpen számítunk Rád!

Témáink a program során:

Kerekasztal beszélgetés ernyőszervezetek képviselőivel: Jó gyakorlatok ernyőszervezetek működtetésében - milyen módszerek alkalmazásával tudjuk sikeresen motiválni tagjainkat az aktív bevonódásra?

Szekcióbeszélgetések
- Koordinátori hálózat fejlesztési lehetőségei, avagy a megyei tevékenységek előmozdítása
- Civil Infomációs Mátrix kialakítása, avagy hogyan vehetjük igénybe egymás erőforrásait
- Alumni hálózat kiépítésének módjai, avagy az értékek megtartása a hálózatban
- Networking alkalmak, avagy tagszervezeti élet a Közgyűlésen/Taggyűlésen túl
- Tudásátadás, avagy a szervezet folyamatos fejlődésének lehetőségei
- Láthatóság, avagy kommunikációs módszereink

Regisztrálj!
A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.Amennyiben Te is úgy érzed, hogy velünk együtt fejlődnél ezen a napon, kérünk regisztrálj ezen az űrlapon.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezkkIk_SB3RN462cSBBLcm0YtNZi1MI7-ysXdlg3N5u1aPRA/viewform?c=0&w=1

(Amennyiben a NIT tagszervezeti képviselője vagy és a másnapi Közgyűlésen is részt veszel, péntek éjszakára szállást tudunk biztosítani. Kérlek jelezd az űrlapon, amennyiben szükséged van rá.)

Bővebb információért látogass el honlapunkra, vagy írj Szalai Zitának a zita.szalai@ifjusagitanacs.hu címre!

A program az Erasmus+ Fiatalok Lendületben Program keretében valósul meg. Partnereink: Erasmus Student Network, PROM - Lengyel Nemzeti Ifjúsági Tanács. Támogatónk: Erasmus+

Forrás: 

https://www.facebook.com/events/617102498495428/?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22ref_newsfeed_story_type%22%3A%22regular%22%2C%22feed_story_type%22%3A%22263%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A KIM-hez kerül a Mobilitás Ifjúsági Szolgálat tevékenységeinek egy része
TÁJÉKOZTATÁS
A 305/2012.(X.29.) Korm. rendelet értelmében 2012. november 1. napjával a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatalhoz kerülnek át a Nemzeti Család - és Szociálpolitikai Intézettõl az alábbi feladatok:
a) a magyarországi ifjúsági munka és szolgáltatások tudás - és kompetencia központjaként, regionális, országos eszközrendszerek mûködtetésével, fejlesztésével, feltárásával, elterjesztésével támogatja az ifjúsági szektor megfelelõ mûködését,
b) elõsegíti az állami - önkormányzati, civil és gazdasági szektorok közötti együttmûködést az ifjúságpolitika és az ifjúsági munka területén,
c) elõsegíti a társadalmi kohézió, illetve a versenyképes tudás alapú társadalom megteremtésének érdekében a fiatalok és közösségeik kompetenciáinak fejlesztését, szem elõtt tartva a partnerség, nyitottság, rugalmasság elveit és gyakorlatát.
Bővebben...