FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

ÚJ NEMZEDÉK KÖZÖSSÉGI TÉR ZALAEGERSZEGEN

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Az Új Nemzedék a nemzeti ifjúságpolitika szakmai-szolgáltató háttérintézményeként működik. Tevékenységünket a fiatalok igényeihez igazított új, innovatív stílusban népszerűsítjük és tesszük elérhetővé. Az Közösségi Tér elsősorban fiataloknak ad ingyen teret ahhoz, hogy szabadidejüket töltsék itt, programokban vegyenek részt akár napi, heti vagy havi rendszerességgel.

Kapacitásunknak és lehetőségeinknek megfelelően a Közösségi Teret elérhetővé szeretnénk tenni civil szervezetek számára is. Civil közösségek előzetes egyeztetés alapján lehetőséget kaphatnak különböző szabadidős és művelődési tevékenységek gyakorlásáraz Új Nemzedék Közösségi Térben.

A Közösségi Tér kínálta lehetőségek:

  • Játékos délutánok nemcsak tizenéveseknek (darts, csocsó, kártya, társasjátékok széles köre, amely megtalálható a közösségi térben: Zalaegerszeg, Ady u. 25. szám alatt)
  • Filmvetítés adott tartalom alapján.
  • Általunk szervezett előadásokon való részvétel, amelyeket igényfelmérés alapján, heti rendszerességgel tervezünk megvalósítani.
  • Befogadott rendezvények (civil szervezetek, egyéb közösségek programjai, rendezvényei: megbeszélés, közgyűlés, tájékoztatás, előadás, képzés stb.)

            

Új Nemzedék Közösségi Tér címe:

Zalaegerszeg Ady u. 25.

Kapcsolatfelvétel, információ:

Szilasi Gábor Ifjúságszakmai koordinátor
Telefonszám: +36305976109
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Megtartotta első ülését a Dömötör Csaba által vezetett YEPP új elnöksége - beszámoló a ciprusi nyári egyetemről

Idén nyáron is megtartotta a YEPP (az Európai Néppárt ifjúsági szervezete) szokásos nyári rendezvényét, mely számunkra azért is volt különleges, mert ez volt az első esemény, amelyre Dömötör Csaba már a szervezet elnökeként érkezett. A majdnem 30 országból érkező résztvevők ezúttal Cipruson találkoztak, a Nedisy vendégszeretetét élvezve. A Fidelitast Csabán kívül Henter Lilla és Faragó Csaba a Fidelitas Külügyi Kabinetjének tagjai képviselték.

Bővebben...