FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Legyél NIT tagszervezet

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Örömmel tájékoztatunk, hogy a Nemzeti Ifjúsági Tanács Egyesület legkorábban 2016. május 21-én tarja soron következő Közgyűlését, melyen a Napirendi pontok között a szervezet tagsági számának bővítése is szerepel.

Amennyiben az Általad képviselt szervezet kiemelten az ifjúsági korosztállyal foglalkozik és érdekli a fiatalok érdekképviselete, csatlakozz egyesületünkhöz!


Amennyiben a NIT tagjai kívántok lenni, kérünk Téged az alábbi dokumentumokat küldd meg számunkra:

  • a hivatalos képviselő közjegyző által hitelesített aláírási címpéldánya szkennelve;
  • a szervezet hatályos alapító okiratának vagy alapszabályának, a hivatalos képviselő által hitelesített másolata szkennelve.

várjuk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre. Az anyagok beérkezését és feldolgozását követően, a Közgyűlésen hoz döntést a tagfelvételről. A döntés eredményéről hét munkanapon belül írásban értesítünk minden szervezetet.

Az eredeti tagfelvételi kérelmet, aláírási címpéldányt és az alapító okirat/alapszabály hitelesített másolatát kérünk küldd el nekünk postázva is erre a címre: 1024 Budapest, Zivatar u. 1-3. Ezeket legkésőbb 2016. május 15-ig várjuk!

A fenti határidőkön túl érkezett kérelmek elbírálásáról csak a következő Közgyűlés keretében tudunk dönteni 2016. telén.


Jelen eljárásban bírósági kivonatot nem kérünk, a szervezet bejegyzését a csatlakozási kérelmek elbírálásának napján a birosag.hu oldalon fogjuk ellenőrizni.

Kérünk, hogy már a csatlakozási kérelmek benyújtásánál is számolj azzal, hogy a Közgyűlésen a törvényes képviselő vagy egy delegált személy jelenléte ajánlott.

A hatályos Alapszabály értelmében az egyesület tagjai vagyoni hozzájárulásként tagdíjat fizetnek. A tagdíj összege 20.000 Ft, amelyet a tagfelvételi döntést követő 30 napon belül kell megfizetni.


A csatlakozáshoz szükséges dokumentumokat a http://ifjusagitanacs.hu/dokumentumok oldalon találjátok.

Kérdéseiddel keress minket bizalommal a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen vagy hívj munkaidőben a 06-1-4382050 telefonszámon.

Forás: http://www.ifjusagitanacs.hu/hirek/legyel-nit-tagszervezet

Módosítás dátuma: 2016. április 12. kedd, 09:25  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Vajon érdemes-e egy leszabályozott, "jógyerek"-társadalom felé mutató intézkedéseket tenni?

Az ántivilágban simán előfordult, hogy a vizirendőr motorcsónakkal a Balatonban úszók mellé kanyarodott, kérte a vizijártasságit, meg a személyit, továbbá jónapot kívánt. Vigyáztak felnőttre és gyerekre egyaránt. Működött az ifjúságvédelem is, többszörösen rétegezve. Emlékszem, hogy a SZOT üdülőben a kiérdemesült régi belügyes felvigyázó óva intett minket alsósokat, hogy a nyolcadikosok példáját követve később diszkózni akarjunk. Annyi bizonyos: a stréberség erősen összefüggött a kommunista parádékban való részvétellel. Viszolygást keltő foglalatosság volt ez. A stréber máz mindenkinek nagyon rosszul áll, még akkor is, ha nincs valós tartalma. 
Bővebben...