FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Legyél NIT tagszervezet

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Örömmel tájékoztatunk, hogy a Nemzeti Ifjúsági Tanács Egyesület legkorábban 2016. május 21-én tarja soron következő Közgyűlését, melyen a Napirendi pontok között a szervezet tagsági számának bővítése is szerepel.

Amennyiben az Általad képviselt szervezet kiemelten az ifjúsági korosztállyal foglalkozik és érdekli a fiatalok érdekképviselete, csatlakozz egyesületünkhöz!


Amennyiben a NIT tagjai kívántok lenni, kérünk Téged az alábbi dokumentumokat küldd meg számunkra:

  • a hivatalos képviselő közjegyző által hitelesített aláírási címpéldánya szkennelve;
  • a szervezet hatályos alapító okiratának vagy alapszabályának, a hivatalos képviselő által hitelesített másolata szkennelve.

várjuk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre. Az anyagok beérkezését és feldolgozását követően, a Közgyűlésen hoz döntést a tagfelvételről. A döntés eredményéről hét munkanapon belül írásban értesítünk minden szervezetet.

Az eredeti tagfelvételi kérelmet, aláírási címpéldányt és az alapító okirat/alapszabály hitelesített másolatát kérünk küldd el nekünk postázva is erre a címre: 1024 Budapest, Zivatar u. 1-3. Ezeket legkésőbb 2016. május 15-ig várjuk!

A fenti határidőkön túl érkezett kérelmek elbírálásáról csak a következő Közgyűlés keretében tudunk dönteni 2016. telén.


Jelen eljárásban bírósági kivonatot nem kérünk, a szervezet bejegyzését a csatlakozási kérelmek elbírálásának napján a birosag.hu oldalon fogjuk ellenőrizni.

Kérünk, hogy már a csatlakozási kérelmek benyújtásánál is számolj azzal, hogy a Közgyűlésen a törvényes képviselő vagy egy delegált személy jelenléte ajánlott.

A hatályos Alapszabály értelmében az egyesület tagjai vagyoni hozzájárulásként tagdíjat fizetnek. A tagdíj összege 20.000 Ft, amelyet a tagfelvételi döntést követő 30 napon belül kell megfizetni.


A csatlakozáshoz szükséges dokumentumokat a http://ifjusagitanacs.hu/dokumentumok oldalon találjátok.

Kérdéseiddel keress minket bizalommal a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen vagy hívj munkaidőben a 06-1-4382050 telefonszámon.

Forás: http://www.ifjusagitanacs.hu/hirek/legyel-nit-tagszervezet

Módosítás dátuma: 2016. április 12. kedd, 09:25  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Projekttervezési tanfolyam ifjúságsegítőknek a Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram támogatásával
Ez a tanfolyam azon ifjúságügyben érdekelteknek (ifjúságsegítő, civil önkéntes, ifjúságkutató, ifjúsági szakértő) szól, akik nem gyakorlott pályázatírók, de most saját maguk akarnak megtervezni egy projektet, megírni és beadni egy pályázatot. Aki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát, sőt a tanfolyam során elektronikus kapcsolatot tarthat a tanfolyam tanárával.
Bővebben...