FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Offline programokkal is vár az ELTE online állásbörzéje

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Az ELTE Karrierközpont november 3. és 5. között rendezi meg a 6. Virtuális Állásbörzét, amely ezúttal az online térből kilépve, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Múzeum körúti campusán offline programokkal is várja az érdeklődőket. Akik aktívan böngésznek vagy ellátogatnak a rendezvényre, nemcsak álmaik állását és számos tapasztalatot, de egy táblagépet is nyerhetnek.

Az allasborze.elte.hu három napra online kiállítótérré változik, ahol több mint 60 standon olyan neves cégek hirdetik meg betöltésre váró pozícióikat, mint az Ernst & Young, a TATA Consultancy Services, a GE, a Deloitte, a Tigra vagy a Loxon, de bármely terület iránt érdeklődők találhatnak releváns állásokat a börzén. A Múzeum körúti rendezvényen eközben a Forbes magazin újságírója, a Parapark kreátora és a Miutcánk.hu ötletgazdája vall munkáról, álláskeresésről, bemutatkoznak olyan tehetséges fiatalok, akik valaha az ELTE-ről indultak, és azóta sikeres karriert futottak be, a TATA trénerei pedig angol nyelven kalauzolják el a résztvevőket a self branding rejtelmeibe. Az ELTE Karrierközpont szakemberei a rendezvény teljes ideje alatt online CV-ellenőrzéssel segítenek növelni a jelentkezők esélyeit az álláskeresési versenyben.

A részletes program az ELTE Karrierközpont honlapján, illetve Facebook-oldalán érhető el.
Az online börze és a Múzeum körúti programok is ingyenesen, de regisztrációhoz kötötten látogathatók – a tréningre az első 30 jelentkező fér be. Az EY LENOVO táblagépét, valamint a számos értékes nyeremény egyikét pedig azok nyerhetik meg, akik az online térben vagy a legkevésbé sem virtuális programokon aktívnak részt vesznek.

(www.edupress.hu)

Módosítás dátuma: 2015. október 27. kedd, 19:59  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés