FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Kolozsvárra érkezik a magyar kormány konzultációsorozata

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Rólad szól! – párbeszéd a fiatalokkal néven indított konzultációsorozatot a magyar kormány, mely során a fiatalok megismerhetik az eddig megtett intézkedéseket, az ezekből fakadó lehetőségeket és elmondhatják véleményüket, javaslataikat, igényeiket a jövő ifjúságpolitikáját érintően. A konzultáció lebonyolításával az Új Nemzedék Központot bízta meg az EMMI Család- és ifjúságügyért Felelős Államtitkársága.

A konzultáció-sorozat összesen 23 helyszínen kerül megrendezésre, a melyből 4 alkalommal a határon túl élő fiatalok véleményét is szeretnénk becsatornázni a magyarországi döntéshozatali folyamatokba. Az esemény keretében kivételes lehetőség adódik arra, hogy a határon túli fiatalok közvetlenül is alakítói legyenek az őket érintő intézkedéseknek és személyes találkozó alkalmával beszélgethessenek a kormányzati ifjúságpolitika képviselőivel.

A rendezvénnyel a Magyar Ifjúsági Konferencia munkáját is szeretnék támogatni, és ezzel elindítani a közös gondolkodást a nemzeti ifjúságpolitikai kérdések kapcsán.

A Magyar Ifjúsági Konferenciával egyeztetve Kolozsváron, 2015. március 27-én kerül megrendezésre a Rólad szól! – párbeszéd a fiatalokkal konzultáció, amelyen előreláthatólag dr. Rétvári Bence parlamenti államtitkár is részt vesz. Az esemény a Sapientia-EMTE Tordai úti épületében zajlik majd. A MIK éves ülése március 27-29 között zajlik Kolozsváron, melyre közel 50 magyar ifjúsági és ernyőszervezet több 80 képviselője érkezik a Kárpát-medencéből. (közlemény)

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés