FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Gyermekvédelmi Napok 2011

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

3 napos bemutatkozási lehetőség projektek és szervezetek számára.

Gyermekvédelmi Napok 2011
Szakmafejlesztés a gyermekvédelemben

Országos Gyermekvédelmi Konferencia

- Gyermekvédelmi Börze; Segítők segítése szekció -

Helyszín: Pesterzsébeti Csili Művelődési Központ

2011. május 12-13-14-én kerül megrendezésre a Szakmafejlesztés a gyermekvédelemben országos gyermekvédelmi konferencia, ahol közel 500 szakember vesz részt a három napos rendezvényen. A konferencia ideje alatt szeretnénk a résztvevő szakemberekkel mintaértékű programokat, projekteket és az azokat vezető, szervezeteket és intézményeket megismertetni.

Gyermekvédelmi Napok 2011

A bemutatkozási lehetőség két fóruma:

  1. Módszertani Börze

Időpont: május 12-13-14.

A konferencia 3 napján poszterek, ismertetők, szórólapok és ingyenes kiadványok számára biztosítunk teret. Emellett megjelenést plakáton tudunk biztosítani. A plakát lehet saját vagy mi nyomtatjuk ki. A plakát mérete maximum A3-as nagyságú lehet.

Minden a konferencián megjelentetni kívánt információhordozó (poszter, plakát, ismertető, szórólap, stb.) előzetes engedélyhez kötött.

A jelentkezéseket május 2-ig tudjuk fogadni.

  1. Börze: Segítők segítése szekció

Időpont: május 13. péntek (9-00-13.00)

A konferencia második napján szekcióüléseken vesznek részt a szakemberek. A börzéhez kapcsolódóan megrendezésre kerül egy szekció, melynek kiemelt témája a segítők segítése.

Ehhez a témához kapcsolódó szervezetek számára bemutatkozási lehetőséget biztosítunk, ahol kb. 45 perc áll rendelkezésre (projektenként, intézményenként) a bemutatkozásra és a beszélgetésre a résztvevőkkel.

A jelentkezéseket április 25-ig tudjuk fogadni. A jelentkezők közül a szervezők bírálják el melyek juthatnak lehetőséghez.

 

További információ és jelentkezés: Kovács Szilvia

(36-1-3232-944 begin_of_the_skype_highlighting 36-1-3232-944 end_of_the_skype_highlighting; 36-30-637-57-42 begin_of_the_skype_highlighting 36-30-637-57-42 end_of_the_skype_highlighting; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )

További információt

a Gyermekvédelmi Napok rendezvénysorozatról és a Szakmafejlesztés a gyermekvédelemben című konferenciáról a honlapon talál!
(www.tegyesz.hu)

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Sok a nyári tábor, egyre kevesebb a gyerek

Jövő évtől külön szabályokhoz kötné a táboroztatást az új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos.
Ma még megbecsülni sem lehet, hány nyári tábort bonyolítanak le hazánkban, s arról sincsenek pontos adatok, hány gyerek vesz részt ezeken. Egyesek szerint ezer-ezerötszáz, mások szerint nyolcszáz-ezerkétszáz tábor lehet évente, a résztvevők száma pedig ötven-százötven ezer közöttire tehető. Statisztikák nem állnak rendelkezésre, és azt sem lehet megmondani, hogy mi számít nyári tábornak – mondta a hirado.hu-nak a Táboroztatók Országos Egyesületének (TOE) elnöke. Sárvári István szerint a hiányos információk miatt is szükség van minőségbiztosítási rendszerre és táboroztatási előírásokra, amelyeket már évek óta sürget a civil szervezet.

Bővebben...