FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Gyermekvédelmi Napok 2011

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

3 napos bemutatkozási lehetőség projektek és szervezetek számára.

Gyermekvédelmi Napok 2011
Szakmafejlesztés a gyermekvédelemben

Országos Gyermekvédelmi Konferencia

- Gyermekvédelmi Börze; Segítők segítése szekció -

Helyszín: Pesterzsébeti Csili Művelődési Központ

2011. május 12-13-14-én kerül megrendezésre a Szakmafejlesztés a gyermekvédelemben országos gyermekvédelmi konferencia, ahol közel 500 szakember vesz részt a három napos rendezvényen. A konferencia ideje alatt szeretnénk a résztvevő szakemberekkel mintaértékű programokat, projekteket és az azokat vezető, szervezeteket és intézményeket megismertetni.

Gyermekvédelmi Napok 2011

A bemutatkozási lehetőség két fóruma:

  1. Módszertani Börze

Időpont: május 12-13-14.

A konferencia 3 napján poszterek, ismertetők, szórólapok és ingyenes kiadványok számára biztosítunk teret. Emellett megjelenést plakáton tudunk biztosítani. A plakát lehet saját vagy mi nyomtatjuk ki. A plakát mérete maximum A3-as nagyságú lehet.

Minden a konferencián megjelentetni kívánt információhordozó (poszter, plakát, ismertető, szórólap, stb.) előzetes engedélyhez kötött.

A jelentkezéseket május 2-ig tudjuk fogadni.

  1. Börze: Segítők segítése szekció

Időpont: május 13. péntek (9-00-13.00)

A konferencia második napján szekcióüléseken vesznek részt a szakemberek. A börzéhez kapcsolódóan megrendezésre kerül egy szekció, melynek kiemelt témája a segítők segítése.

Ehhez a témához kapcsolódó szervezetek számára bemutatkozási lehetőséget biztosítunk, ahol kb. 45 perc áll rendelkezésre (projektenként, intézményenként) a bemutatkozásra és a beszélgetésre a résztvevőkkel.

A jelentkezéseket április 25-ig tudjuk fogadni. A jelentkezők közül a szervezők bírálják el melyek juthatnak lehetőséghez.

 

További információ és jelentkezés: Kovács Szilvia

(36-1-3232-944 begin_of_the_skype_highlighting 36-1-3232-944 end_of_the_skype_highlighting; 36-30-637-57-42 begin_of_the_skype_highlighting 36-30-637-57-42 end_of_the_skype_highlighting; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )

További információt

a Gyermekvédelmi Napok rendezvénysorozatról és a Szakmafejlesztés a gyermekvédelemben című konferenciáról a honlapon talál!
(www.tegyesz.hu)

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Negyedszázad - Magyar Ifjúság 2012 kötetbemutató a Corvin téren

Az Ifjúságszakmai Társaság a Nemzeti Művelődési Intézet közreműködésével mutatja be a rendszerváltás óta felvett ifjúságkutatási adatokat feldolgozó Negyedszázad – Magyar Ifjúság 2012 című kötetét. A kötet a fiatalok élethelyzetének illetve életmódjának időbeli változásait követi, az elmúlt 25 év tendenciáit és jellegzetességeit összegezve. A tanulmány a hazai nagymintás ifjúságkutatások eredményeit nemzetközi trendekbe ágyazva is értelmezi, ezzel támpontokat nyújtva a jövőre vonatkozó kutatásokhoz-fejlesztésekhez. 

Helyszín: Nemzeti Művelődési Intézet,  Budapest, I. ker. Corvin tér 8. 

Időpont: 2016. május 3. (kedd), 10:00 óra.

Bővebben...