FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Összebeszélünk – I. Ifjúságügyi Kongresszus

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Az Összebeszélünk – I. Ifjúságügyi Kongresszus a fiatalokkal foglalkozó diszciplínák és szakmák közötti diskurzus erősítését és az ifjúságügy integratív megközelítésének elősegítését kívánja szolgálni. Teret kíván adni az ifjúságügy: az ifjúságszociológia, pedagógia-kultúraközvetítés, ifjúsági szociális munka, ifjúságpolitika legújabb innovációinak bemutatására. Emellett hozzáférési lehetőséget kíván biztosítani a szakpolitikák célkitűzései, a tudományos nóvumok és a szakmai gyakorlat megismerésére, szembesítésére.

Várunk valamennyi az ifjúságügy iránt érdeklődőt, de elsősorban az ezt (is) hivatásuknak tekintőket: pedagógusokat, a neveléstudomány képviselőit, szociológusokat, szociális munkásokat, politológusokat, pszichológusokat, ifjúságsegítőket, családsegítő szolgálatoknál és gyermekvédelemben szakmailag érintetteket, civil vezetőket stb.

A kongresszus ideje: 2014 október 30-31.

A kongresszus helyszíne: ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar (1075 Kazinczy u 23-27).

A Kongresszuson való részvételről pedagógusok esetén továbbképzési tanúsítványt, vidékfejlesztési szakemberek részére “helyi szereplők felkészítése” képzésben való “modul-igazolást” tudunk kiállítani. A Kongresszus szociális továbbképzésként is minősített.

Bővebb információ: www.ifjusagugy.hu

Csatolt fájlok

Részvételi felhívás
Módosítás dátuma: 2014. szeptember 22. hétfő, 09:54  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés