FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Települési Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzatok XV. Országos Találkozója

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság a Debreceni Ifjúsági Önkormányzattal együttműködve 2014-ben megrendezi a Települési Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzatok XV. Országos Találkozóját, amelynek idén Debrecen városa fog otthont adni, 2014. április 11-13. között.

A Találkozót elsősorban azon fiataloknak és felnőtt segítőiknek ajánljuk, akik jelenleg települési szintű gyermek és ifjúsági önkormányzatokban aktívan tevékenykednek, vagy szeretnének ilyen jellegű szervezetet létrehozni településükön. Egy szervezettől 3-4 fő részvételére van lehetőség.

A találkozón részvételi díj nincs, a szállás és étkezés költségeit a szervező állja, azonban az utazási költségek a résztvevőket terhelik.

Jelentkezés: http://goo.gl/i678AR
Jelentkezési határidő: 2014. március 31. 12:00
További információ: Gulyás Barnabás: 06-70/231-1002,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , és itt .

Módosítás dátuma: 2014. március 18. kedd, 13:35  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Összebeszélünk – I. Ifjúságügyi Kongresszus
Az Összebeszélünk – I. Ifjúságügyi Kongresszus a fiatalokkal foglalkozó diszciplínák és szakmák közötti diskurzus erősítését és az ifjúságügy integratív megközelítésének elősegítését kívánja szolgálni. Teret kíván adni az ifjúságügy: az ifjúságszociológia, pedagógia-kultúraközvetítés, ifjúsági szociális munka, ifjúságpolitika legújabb innovációinak bemutatására. Emellett hozzáférési lehetőséget kíván biztosítani a szakpolitikák célkitűzései, a tudományos nóvumok és a szakmai gyakorlat megismerésére, szembesítésére.
Bővebben...