FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Lemondott a HÖOK elnöke

Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
Távozik a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) elnöke a szervezet éléről.

Nagy Dávid szombaton úgy nyilatkozott: azért döntött a lemondás mellett, mert a megválasztása óta eltelt három évben minden energiáját a szervezet irányítása kötötte le, és sem magánéletére, sem tanulmányaira nem tudott kellő időt fordítani. A HÖOK elnöke az MTI kérdésére röviden úgy értékelt, hogy viharos időszakon van túl a felsőoktatás. Sok még a nyitott kérdés, de remélhetőleg ősztől a munka szakmai síkon folytatódik tovább – mondta Nagy Dávid.

Nagy Dávid a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója, második, kétéves elnöki ciklusát idén január 1-vel kezdte meg. A HÖOK vezetését ügyvezető elnökként Körösparti Péter jelenlegi elnökhelyettes veszi át.

Forrás: MTI

 

Kapcsolódó anyagok

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Hogy a fiatalok nyertesei legyenek a kormányzásnak

A polgári kormányzás sikere a felnövekvő generációk számára kiemelten fontos – jelentette ki az MNO-nak Ágh Péter. A Fidelitas országos elnökének elmondása szerint ezután is azért fognak dolgozni, hogy a fiatalok nyertesei legyenek a kormányzásnak. A politikust a júliusban esedékes tisztújításról, a szervezet előtt álló kihívásokról, a fiatalok problémáiról, valamint az Új nemzedék jövőjéért program vitairatáról kérdeztük. Interjú.

Bővebben...