FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

2013-ban ismét megrendezik az Európai Ifjúsági Hét programsorozatot

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Ismét megrendezik 2013. május 26. és június 2. között az Európai Ifjúsági Hét programsorozatot. A rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a fiatalok és a velük foglalkozó szakemberek figyelmét az Európai Unió kínálta lehetőségekre. A programsorozat központi eseményeinek az Európai Parlament ad otthont.

A hét fókuszában az aktív állampolgárság, a fiatalok 2014-es EU-s választásokon való részvételének ösztönzése és a demokratikus közéletben való aktív szerepvállalása áll, valamint idén ünnepli az Európai Bizottság a fiatalokat támogató EU-s programok 25. évfordulóját!

A tervezett számos központi esemény egy része az Európai Parlamentben kerül megszervezésre az Európai Ifjúsági Fórum jóvoltából. Többek között sor kerül egy YO-Fest elnevezésű kétnapos fesztiválra, amelyen ifjúsági szervezetek képviselői és a Nemzeti Ifjúsági Tanácsok vezetői vesznek majd részt.

Idén is díjban részesülnek majd a Fiatalok Lendületben Program Nemzeti Irodái által nevezett kiemelkedő ifjúsági projektek.

Természetesen nemzeti szintű programokkal is lehet majd csatlakozni a programsorozathoz.

További információkat az esemény hazai programjairól hamarosan az Eurodesk honlapon olvashattok!
Módosítás dátuma: 2013. február 04. hétfő, 10:53  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Szegeden fiatalokkal konzultál Mihalovics Péter miniszteri biztos

„Csak a fiatalokkal együttműködve lehet olyan országot építeni, amely valódi jövőképet nyújt számukra, ezért az ifjúság ügyét ezentúl stratégiai területként kell kezelni” – vallja Mihalovics Péter miniszteri biztos, aki párbeszédre hívta az érintett korcsoportot képviselő szervezeteket és civileket. Csütörtökön délelőtt a megyeházán ismertette velük az Új Nemzedék Jövőjéért programot, és mint portálunknak elmondta, számít a résztvevők építő jellegű javaslataira, ötleteire.

Bővebben...