FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Regionális információs és tanácsadó nap ifjúsági célú pályázatokról

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Az NCSSZI-Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Nyugat-dunátúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Irodája 2012. április 19-én, Szombathelyen Regionális információs és tanácsadó napot szervez, ahol az ifjúsági célú, valamint ifjúsági célra is fordítható forrásokról kapnak tájékoztatást a résztvevők.

A rendezvény:

Időpontja:  2012. április 19. (csütörtök), 13,30 óra  
Helyszíne:  Polgármesteri Hivatal, Szombathely, Kossuth u. 1-3.

13.30  Gyermek és Ifjúsági Alapprogram aktuális pályázatok, pályázatkezelő     rendszer – Tiszolczi Péter, NCSSZI Pályázatkezelő Főosztály, főosztályvezető 
   
14.10  Nemzeti Együttműködési Alap bemutatása (tanács, kollégiumok), pályázatai,    pályázatkezelő rendszer – Frikk József, Wekerle Sándor Alapkezelő Vas megyei   koordinátora

14.50  Fiatalok Lendületben Program – Boros Attila, NCSSZI-Mobilitás Nyugat-dunántúli   Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda

15.25  Egyéb ifjúsági célra fordítható források – Szabó Beáta, NCSSZI-Mobilitás Nyugat-  dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda


Részvételi szándékát, kérem, legkésőbb 2012. április 16-ig jelezze a mellékelt jelentkezési lapon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen, vagy a 96/518-686-os fax számon.


Győr, 2012. április 6.


A találkozás reményében üdvözlettel:


Sipos Győző 
osztályvezető sk

LETÖLTHETŐ MEGHÍVÓ 

LETÖLTHETŐ JELENTKEZÉSI LAP 

FENTI NAPON, FENTI HELYSZÍNEN A ZALAI HAZATÉRŐK EGYESÜLETE 10. 00 ÓRÁTÓL NÉPSZERŰSÍTŐ RENDEZVÉNYT SZERVEZ "A HAZATÉRÉS MODELLPROGRAM TOVÁBBFEJLESZTÉSE" C. PÁLYÁZATI PROGRAMJUKRÓL, MELYRE SZINTÉN TISZTELETTEL VÁRJÁK AZ ÉRDEKLŐDŐKET. FIGYELEM ERRE A DÉLELŐTTI PROGRAMRA KÜLÖN KELL JELENTKEZNI A ZALAI HAZATÉRŐK EGYESÜLETÉNÉL, MELYNEK MÓDJÁT ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓT A LENTI MEGHÍVÓBAN TALÁLJA! 

MEGHÍVÓ MODELLPROGRAM 

Módosítás dátuma: 2012. április 13. péntek, 19:19  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Az IKSZ félévzáró politikai estje

A nyáresti időpont ellenére, közel ötven IKSZ-es gyűlt

Megnyitó beszédében Azbej Tristan, az IKSZ alelnöke számolt be a szervezet rohamos mennyiségi és minőségi bővüléséről, és rámutatott, hogy a csatlakozó fiatalok ösztönösen ráéreznek a kereszténydemokrata eszmeiségre.

A folytatásban Vida Zoltán, II. kerületi IKSZ elnök számolt be a Lengyel-Magyar Összetartozás programsorozatról. Megismerhettük a zarándoklatokat és országos rajzpályázatot is magába foglaló, nagysikerű program hátterében álló hatalmas szervezőmunkát, és szó esett az IKSZ-esek segítségnyújtásáról is.

Ezután Rétvári Bence államtitkár, az IKSZ volt elnöke baráti hangvételű előadásban beszélt a kormányzással kapcsolatos személyes élményeiről és meglátásairól, majd az elnökség részéről Stágel Bence, Törcsi Péter és Gaal Gergő mondott el vitaindító gondolatokat a fiatal kereszténydemokráciáról, a szervezeti működésünk aktivizálásáról, és helyünkről a jobboldali szövetségben.

A kialakult vita minden jelenlevőt megmozgatott és a program hivatalos lezárása után a késő esti órákba nyúlva folytatódott. Abban a legtöbb résztvevő egyetértett, hogy az IKSZ egyik küldetése, hogy integrálja a közéletbe beleszólni kívánó keresztény közösségeket, és egyben önmaga is integrálódjon az átfogó polgári és nemzeti szövetségi rendszerbe.

Utóbbit kompromisszumképesen, de a karakterünk megőrzése mellett kell tennünk, és az olyan értékek következetes képviselete mellett, mint a: családpártiság, a nemzeti összetartozás gondolata, az élet és a teremtett világ védelme. Nem szabad ugyanakkor elvesznünk a kereszténydemokrata eszmeiség fennkölt megfogalmazásában; a világnézetünknek továbbra is konkrét kezdeményezésekben, és általában az élet és a politika leggyakorlatiasabb dolgaiban kell megmutatkoznia.

Azbej Tristan
Észak-Magyarországi Régióért felelős alelnök