FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Ismét ReGeneráció – Közigazgatási Nyílt Nap a KIM-ben

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Április 13-án, pénteken második alkalommal nyitja meg kapuit a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium az érdeklődő fiatalok előtt. A nyílt napra ellátogató diákok találkozhatnak a minisztérium államtitkáraival és kormánytisztviselőivel, előadásokat hallgathatnak meg a KIM kiemelt projektjeiről, játékon vehetnek részt és csatlakozhatnak a közigazgatás kulisszatitkait feltáró körsétákhoz.

Az eseményt Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter nyitja meg. A programok reggel 9-től délután 3 óráig tartanak. A nap folyamán előadást tart többek között Gál András Levente kormánybiztos, Mihalovics Péter miniszteri kabinetfőnök, valamint Répássy Róbert államtitkár is.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyre 2012. április 12-ig van lehetőség a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  címen. További információk afacebook.com/regeneracio oldalon találhatóak.

Tavaly több mint 600 fiatal látogatott el a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium nyílt napjára. A KIM ismeretterjesztő céllal nyitotta meg kapuit. A rendezvény a közigazgatás megújítását, megfiatalítását célzó ReGeneráció program része (a Kormányzati Karrier Expóhoz és a ReGeneráció Nyári Táborhoz hasonlóan).

(KIM - Sajtóiroda)

Módosítás dátuma: 2012. április 11. szerda, 17:36  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés