FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Meghívó: "Új kihívások gyermekeinkért, diákok az éjszakában" Ifjúságpolitikai Fórum

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Meghívó: "Új kihívások gyermekeinkért, diákok az éjszakában" Ifjúságpolitikai Fórum

A fórum célja: a problémához kapcsolódóan az általános és középiskolás korosztály gyermek és ifjúságvédelmi feladatainak, valamint a megoldásukhoz rendelkezésre álló eszközöknek a számbavétele. Aggódó szülőként gyermekeink mellett partnerként számítunk az önkormányzatra, a pedagógusokra és a szakhatóságokra.

Időpont, helyszín:
2012 02. 23. (csütörtök) 17 óra
Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti és Pedagógiai Kar Apponyi terem (I.e. díszterem) 5100 Jászberéy Jászberény Rákóczi u.53.
-
Meghívott szakértő:
Téglásy Kristóf ifjúságpolitikai főosztályvezető Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szociális, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság Előzmény A fórum szülői észrevételek alapján, több jászberényi általános és középiskola SZMK vezetőjének kezdeményezésre kerül megrendezésre, azon tapasztalat alapján, hogy 12-14 éves kortól a gyermekek megjelennek a város éjszakai életében.
-
Program
1. Téglásy Kristóf ifjúságpolitikai főosztályvezető előadása
2. Kérdések, vélemények
3. Konklúzió megfogalmazása
-
Meghívottak:
 Jászberény város jegyzője
 Rendőrkapitány
 Iskolaigazgatók és osztályfőnökök
 Diák önkormányzatok vezetői
 Középiskolai iskolaorvos
 Védőnői szolgálat vezetője
 SZIE ABPK tanárai és hallgatói
 Szülői munkaközösségek vezetői
-
A fórum minden a téma iránt érdeklődő számára nyitott! Minden szülőt, diákot pedagógust és a témában érdekeltet tisztelettel várunk!
-
Szervezők

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Egyoldalú sztereotípiák alakulnak ki a hallgatókról a sajtóban

Nem szabad a sajtóban országosan akár több ezer, hallgatói önkormányzatokban dolgozó diákot megsérteni, önbecsülésében megalázni, a közügyek gyakorlásába vetett hitében megingatni - fogalmazta meg az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkarának dékánja október 10-én az intézmény honlapján a gólyatábori történések és a hallgatói mozgalom ügyében. Dezső Tamás szerint torz, méltatlan és egyoldalú "az egyetemistáról" a sajtóban kialakuló kép. Hangsúlyozta: az universitas a hallgatók és az oktatók közössége, szövetsége, ezért nemcsak a hallgatóknak kell bízniuk az egyetem vezetésében, hanem fordítva is, enélkül ugyanis nincs szövetség.

Bővebben...