FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Eurodesk hálózat bővítés

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Az Eurodesk egy olyan, az Európai Bizottság támogatásával működő európai ifjúsági információ-szolgáltató hálózat, mely jelenleg szinte minden európai országban, összesen kb. 3000 partner irodával működik. Az ezekben az irodákban dolgozó szakemberek fiataloknak és a velük foglalkozóknak nyújtanak telefonos, e-mailes és személyes információ-szolgáltatást az európai oktatási, képzési és kulturális kérdésekről.

Az Eurodesk hálózat bővíteni szeretné meglévő helyi partnereinek körét, ezért egy pályázatot hirdettünk meg a Mobilitás honlapján.
A pályázati határidő eredetileg január 15-e volt, azonban szeretnénk még egy kis időt adni mindazoknak a pályázásra, akikhez ez a lehetőség csak most jut el, ezért a pályázati határidőt február 15-ig meghosszabbítottuk. Mellékletben megtalálható a pályázati felhívás, és a jelentkezési lap, melyet a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre kérünk eljuttatni.

Mit jelent az Eurodesk helyi partnernek lenni?
Ha egy olyan Magyarországon bejegyzett, nem profitorientált szervezetnél dolgozol, ahol fiatalokkal (13-30 év) foglalkoztok, ha szeretnétek, hogy minél szélesebb információt kapjanak az EU-s lehetőségekről, ha segíteni akartok nekik, hogy külföldi csoportokat találjanak egy klassz ötletükhöz, vagy önkénteskedni szeretnének; illetve
ha szeretnétek egy országos, de nemzetközi szintű csapathoz tartozni, akik évente találkoznak regionális és nemzeti szinten, közösen tervezik programjaikat, hogy minél szélesebb körben érjék el a fiatalokat...

AKKOR KÖZÖTTÜNK A HELYED!!!

Mindez hogy lehetséges?
Régiónként max. 10 Eurodesk-partner működhet, mi a szabad helyek betöltésére keresünk új szervezeteket határozatlan idejű szerződéssel. Egy érdekes alapképzés után (ahol információkat kapsz az Eurodesk-ről, az FC (First Class)-ról, a Fiatalok Lendületben 2007-2013 Programról) ill. egyéb nemzetközi mobilitási lehetőségekről) lehetőséged lesz országos és nemzetközi találkozókon is részt venni.
A képzés után elérhetőséget kapsz abba az intranetes, FC (First Class) levelezőrendszerbe, ami a fent említett országokban működő, több mint 3000 regionális partnerhez nyújt neked elérhetőséget! Ezenkívül folyamatosan információs és promóciós anyagokat kapsz, hogy még hatékonyabban végezhesd, ezt a szolgáltatásaidat színesítő tevékenységet!

Mi kell hozzá?
Internet hozzáférés, telefon és e-mail, honlap/facebook oldal, és jó ha van egy irodátok, de ez nem feltétel. A pályázónál legyen egy ember, aki min. alapszinten beszél angolul és felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezik, ő fogja az Eurodesk koordinátori szerepet betölteni. 

Felhívás és jelentkezési lap:

ED partneri Felhívás-KM.doc

további információ: www.eurodesk.hu 

Módosítás dátuma: 2012. február 03. péntek, 13:05  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Projekttervezési tanfolyam ifjúságsegítőknek a Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram támogatásával
Ez a tanfolyam azon ifjúságügyben érdekelteknek (ifjúságsegítő, civil önkéntes, ifjúságkutató, ifjúsági szakértő) szól, akik nem gyakorlott pályázatírók, de most saját maguk akarnak megtervezni egy projektet, megírni és beadni egy pályázatot. Aki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát, sőt a tanfolyam során elektronikus kapcsolatot tarthat a tanfolyam tanárával.
Bővebben...