FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Dr. Réthelyi Miklós miniszter elismeréseket adott át a Gyermeki Jogok Világnapja alkalmából

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Magyar Ifjúságért-díjban részesült: Az ifjúságsegítő szakemberek képzése területén négy évtizeden át kifejtett példaértékű oktatói tevékenysége elismeréseként nyugállományba vonulása alkalmából:Ladáné Dauda Györgyi, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Tanító-és Óvónőképző Kar, Társadalomtudományi Tanszék mestertanára;Több mint két évtizeden át kifejtett kiemelkedő ifjúságsegítői, -oktatói, -fejlesztői, információs és tanácsadói tevékenysége elismeréseként:Rapi István, a Budapest XIII. kerületi Közművelődési Nonprofit Kft. Iránytű Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda igazgatója;Az ifjúságügy területén több évtizeden át végzett magas színvonalú szakmai munkája, kiemelkedő közösségfejlesztő tevékenysége elismeréséül:Vincze Béla, a Más-Mozaik Szociokulturális Egyesület (Debrecen) elnöke."Miniszteri Dicséret" elismerésben részesült:A hazai és nemzetközi ifjúsági munka területén közel másfél évtizeden át végzett elkötelezett tréneri, segítői szakmai tevékenysége elismeréseként:Bakos István, a Helyi Erőforrás Nonprofit Kft (Gárdony) ügyvezetője;A fiatalok társadalmi részvételének erősítése, a fejlesztő programok lebonyolítása, az ifjúságpolitika területén kifejtett eredményes munkája elismeréséül:Hámori Zoltán, a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (Budapest) ügyvezető igazgatója;A Duna-Körös-Maros-Tisza eurorégió projekt elősegítése, az ifjúsági szellemi műhelyek alakulása, a határon átnyúló kapcsolatok erősítése érdekében végzett példamutató tevékenysége elismeréseként:Losonczi-Tóth József, a Wekerle Sándor Alapkezelő (Budapest) területi referense;Az ifjúságsegítő új módszerek kidolgozása, bevezetése, az ifjúsági szakemberek módszertani támogatása területén kifejtett kiváló szakmai munkája elismeréséül:Szabó Csaba, a HELPI Kecskeméti Ifjúsági Információs Iroda intézményvezetője."Miniszteri Elismerő Oklevél" elismerésben részesült:Az ifjúságügy területén együttesen kifejtett eredményes, példamutató tevékenységük elismeréséül:- a Cseresznye Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda (Budapest) munkatársai;- a Magyar Cserkészszövetség (Budapest) munkatársai;- a Miskolci Városi Diákönkormányzat munkatársai;- az Orosháza Város Gyermek és Ifjúsági Önkormányzata munkatársai;- a Várfok Alapítvány (Veszprém) munkatársai. Kiadó: Nemzeti Erőforrás Minisztérium------------------------------------------------------------------- Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel. Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős. (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Módosítás dátuma: 2011. november 23. szerda, 18:19  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A Gyermek és Ifjúsági Alapprogram és a Regionális Ifjúsági Irodák működéséről

Véleményezésen a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram és a Regionális Ifjúsági Irodák működéséről szóló 2/1999. (IX. 24.) ISM rendelet módosításáról szóló Nemzeti Erőforrás Minisztériumi rendelet tervezete. A tervezet többek között tartalmazza a pályázatokról való döntéseknek a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa hatáskörébe utalását és az egyedi támogatások kérdéseit is.
Véleményezési határidő: 2011. április 21.

A tervezet a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram és a Regionális Ifjúsági Irodák működéséről szóló 2/1999. (IX. 24.) ISM rendelet kis terjedelmű, a gyakorlati tapasztalatok miatt időszerűvé váló módosítását tartalmazza. A módosítás főbb irányai a tervezet szerint az alábbiak:

1. A Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsára és a Regionális Ifjúsági Tanács tagjaira vonatkozó módosítás.

2. A pályázatokról való döntéseknek a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa hatáskörébe utalása.

3. Az egyedi támogatási igényekre épülő rendszer megszüntetése.

4. A Wekerle Sándor Alapkezelő kijelölése pályázatokat kezelő szervként.

Az anyag letölthető a www.kormany.hu honlapról.

Előterjesztés állapota: egyeztetés alatt

Véleményezési határidő: 2011. április 21.

Véleményezésre szolgáló e-mail-cím: kristof.teglasy@nefmi.gov.hu

OrientPess Hírügynökség