FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A gyermekközpontú iskola: a Waldorf Iskola. Nyilvános előadás Zalaegerszegen

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Tudtad, hogy van olyan iskola, ahol nincs szorongás, rossz jegyek, fekete pontok, a gyermekek mégis alapos tudást szereznek, és egyaránt fejlődik a logikájuk, gondolkodásuk, érzelemviláguk, szociális érzékenységük, mozgásuk, kézügyességük?Tudtad, hogy van olyan iskola, ahol a tananyag felépítése, a tanórák rendje alkalmazkodik a gyermekek aktuális életkori sajátosságaihoz, testi, lelki és szellemi egészségük megőrzéséhez?

Tudtad, hogy van olyan iskola, ahová a gyermekek szívesen járnak, mert ott átélhetik és megtapasztalhatják a megtanulnivalókat, és így élményszerűen, szinte észrevétlenül ivódik beléjük a tudás?

Tudtad, hogy van olyan iskola, ahol a gyermekeknek van idejük gyermeknek is maradni, és siettetés nélkül, természetes fejlődési ütemükben érhetnek serdülővé, majd kreatív, önmagát ismerő, az életben helytállni képes felnőtté?

A Waldorf iskola ilyen. És 2017 szeptemberében Zalaegerszegen is elindul az első osztály.

Gyere és tudj meg róla többet következő előadásunkon:

Kerek esztendő. Ritmusok, ünnepek, szellemiség a Waldorf iskolában

Előadó: Szentkúti Márta volt Waldorf tanító, meseterapeuta, meseíró

Mikor és hol? 2016. december 7-én 17 órakor az Apáczai ÁMK-ban.

Forrás: https://www.facebook.com/events/1837048329899497/

Módosítás dátuma: 2016. november 18. péntek, 11:11  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

MEG AKAROD VÁLTOZTATNI A VILÁGOT? KEZD A SAJÁT KÖZÖSSÉGEDDEL!
Sok kicsi, sokra megy – szokás mondani, és akkor is mindig inkább pozitív felütéssel értelmezzük. Előfordulhat viszont, hogy hátrányt jelenthet az a bizonyos sok kicsi. A RÉszreVétel keretében ezeket a hátrányokat okozó, kiváltó tényezőket próbáljuk helyi szinten beazonosítani a programra jelentkező helyi ifjúsági közösségekkel. A programban jelentkezés útján résztvevő helyi ifjúsági közösségekkel először egy képzéssorozaton keresztül járjuk körbe azt a folyamatot, ami egy fenntartható közösség tervezéséhez szükséges. Helyi szinten jövőtervező műhelyek adnak majd lehetőséget arra, hogy a fiatalok megoldási javaslatokat és ötleteket dolgozzanak ki saját településük fenntarthatóbbá tételére. A RÉszreVétel másik kiemelt célja, hogy kutasson és keressen olyan településeket, ahol az ifjúsági részvétel nem folyamatos küzdelem árán érhető el, hanem jól működő, példaszerű az együttműködés a fiatalok és a felnőttek, főként a döntéshozók között.
Bővebben...