FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Csongrád Megyei Esélyteremtési Kerekasztal

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Ezúton szeretnénk ismét meghívni a Csongrád Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, valamint partnerei által közösen szervezett Csongrád Megyei Esélyteremtési Kerekasztal című programra!

Helyszín: Új Nemzedék Központ (6723 Szeged, Mikszáth Kálmán utca 20.) Időpont: 2017. január 10., kedd 16:00 Témakörök:  Dr. Bene Tamás - Az ifjúságpolitika aktualitásai: Stratégia a Fiatalokért – javaslatok megbeszélése és kidolgozása Megjelenésére feltétlenül számítunk! Részvételi szándékát kérjük, mindenképpen jelezze pénteken (01.06.) 11:00 óráig, tekintettel arra, hogy azok számára, akik részt vesznek a programon, a közös munka elősegítése céljából, előzetesen további információt küldünk. Részvételi szándék jelzése az alábbi címen, a szervezet és a résztvevő nevének megjelölésével: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Üdvözlettel: Dr. Bene Tamás Csongrád Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház

Módosítás dátuma: 2017. január 04. szerda, 22:37  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Gyermekvédelmi Napok 2011

3 napos bemutatkozási lehetőség projektek és szervezetek számára.

Gyermekvédelmi Napok 2011
Szakmafejlesztés a gyermekvédelemben

Országos Gyermekvédelmi Konferencia

- Gyermekvédelmi Börze; Segítők segítése szekció -

Helyszín: Pesterzsébeti Csili Művelődési Központ

2011. május 12-13-14-én kerül megrendezésre a Szakmafejlesztés a gyermekvédelemben országos gyermekvédelmi konferencia, ahol közel 500 szakember vesz részt a három napos rendezvényen. A konferencia ideje alatt szeretnénk a résztvevő szakemberekkel mintaértékű programokat, projekteket és az azokat vezető, szervezeteket és intézményeket megismertetni.

Bővebben...