FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Csongrád Megyei Esélyteremtési Kerekasztal

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Ezúton szeretnénk ismét meghívni a Csongrád Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, valamint partnerei által közösen szervezett Csongrád Megyei Esélyteremtési Kerekasztal című programra!

Helyszín: Új Nemzedék Központ (6723 Szeged, Mikszáth Kálmán utca 20.) Időpont: 2017. január 10., kedd 16:00 Témakörök:  Dr. Bene Tamás - Az ifjúságpolitika aktualitásai: Stratégia a Fiatalokért – javaslatok megbeszélése és kidolgozása Megjelenésére feltétlenül számítunk! Részvételi szándékát kérjük, mindenképpen jelezze pénteken (01.06.) 11:00 óráig, tekintettel arra, hogy azok számára, akik részt vesznek a programon, a közös munka elősegítése céljából, előzetesen további információt küldünk. Részvételi szándék jelzése az alábbi címen, a szervezet és a résztvevő nevének megjelölésével: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Üdvözlettel: Dr. Bene Tamás Csongrád Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház

Módosítás dátuma: 2017. január 04. szerda, 22:37  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Megalakult a Zala Megyei Ifjúsági Kerekasztal

Alakuló ülést tartott a Zala Megyei Ifjúsági Kerekasztal kedden a megyeszékhelyen. A szervezet több olyan egyesületet tömörít magába, amelyek a megye ifjúságának érdekeit képviselik. A rendezvényen bemutatták a zalaegerszegi szervezetek eredményeit is. A megyei ifjúsági kerekasztal első ülésén Zalaegerszeg alpolgármestere ismertette a résztvevőkkel a város ifjúságpolitikáját. Balaicz Zoltán elmondta: a megyeszékhelyen kiemelt figyelmet fordítanak az érintett korosztályra. Az idei évben ez a támogatásokban is megmutatkozik majd.

Bővebben...