FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A Magyar Ifjúsági Konferencia Állandó Bizottsága szeptember 28-án ülésezett

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Tartalmas őszi programok várnak ránk

Új összetételében első alkalommal ülésezett a Magyar Ifjúsági Konferencia Állandó Bizottsága szeptember 28-án. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Akadémia utcai épületében tartott ülésen többek között szó esett a nyári programok értékeléséről, a folyamatban lévő aktivitások összegzéséről, és az őszre megvalósuló programok időpontjairól.

Szórád Gábor elnöki beszámolójában ismertette, hogy az új alapszabály elfogadása után a szükséges dokumentumok összeállítása időben megtörtént. Elmondta, hogy amint megérkezik a bíróság döntése, és elfogadásra kerül az új jogi forma, akkor lehet elindítani a további tagosítást. A régi tagok automatikusan, az új tagok alapszabály szerinti felvételi eljárás során léphetnek be a szervezetbe.

A Pannon UniFest™ Ifjúsági összművészeti fesztivál és verseny október 10-16. között kerül megrendezésre. A Hallgatók a Művészetért Egyesülettel közösen a rendezvény társszervezőjeként a MIK egy pályázati program részeként vállalta a külhoni fiatalok részvételének biztosítását. Az ösztöndíjat csak a határon túli fiatalok nyerhették el, mely keretin belül a rendezvényen való részvétel költsége (szállás és étkeztetés) számukra ingyenes. A jelentkezések alapján, a fesztiválon fellépők 10%-át külhoni fiatalok teszik ki.

Az ÁB egyhangú döntse alapján a MIK tavaszi képzéseket márciusban, az őszi képzéseket októberben szervezi meg. A soron következő képzés október 21. és 23. között Vajdaságban, míg az őszi konferencia november 25. és 27. között Magyarországon kerül megrendezésre.


Forrás: http://magyarifjusagikonferencia.eu/hir/tartalmas-oszi-programok-varnak-rank/

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés