FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Nagyváradon egyeztetett az IKSZ debreceni szervezete

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Határon túli ifjúsági szervezetekkel tárgyalt az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség debreceni szervezete Nagyváradon. Nagyváradra látogatott a hétvégén az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) debreceni szervezete, ahol találkoztak a Nagyváradi Magyar Ifjúsági Szervezettel (NAMISZ). A látogatás alkalmával megtekintették Szent László városát, és egyeztettek a két szervezet jövőbeli együttműködésről is.

A találkozón jelen volt a Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) is, részükről Bántó Norbert képviselte a vidéki fiatalokat. A NAMISZ-tól Szabó József elnök és Fehér Tamás titkár, míg az IKSZ debreceni szervezetének részéről Korbeák György elnök és Szajbert Ákos városi titkár vett részt a tárgyalásokon.

A fiatalok ellátogattak a felújítás alatt lévő várban, ahol Sárközi Zoltán RMDSZ-es önkormányzati képviselő kalauzolta a látogatókat, majd megtekintették az ifjúsági központot. Az egyeztetések alkalmával a két szervezet megállapodott, hogy legközelebb Debrecenben találkoznak, és a jövőben szorosabbra fűzik kapcsolatukat.

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Interjú Stágel Bencével a Magyar Nemzetben

A frakciószövetségen belül felmerülő problémákkal kell szembenézni – így reagált Stágel Bence kereszténydemokrata országgyűlési képviselő a Fidesz frakcióvezetőjének napokban elhangzott kijelentésére, amely szerint ideje lenne a KDNP-nek szembenéznie azzal, hogy nem koalíciós kormányzás van Magyarországon. Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke arról is beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjújában, hogy az ifjúságpolitika terén az IKSZ dinamikusan növekvő ifjúsági szervezet, számos ponton közösek a céljaik a Fidelitasszal, és egészséges versenyben igyekeznek minél több fiatalt megszólítani.

Bővebben...