FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

„Azért szeretem Koreát, mert..." „I love Korea because..." videoklip-verseny

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
A Koreai Köztársaság Külügy- és Kereskedelmi Minisztériuma videoklip készítő pályázatot hirdet. A versenyen, amelynek a célja az ázsiai ország népszerűsítése, bárki részt vehet, aki nem koreai állampolgár.

A megmérettetés részeként a jelentkezési lap kitöltése mellett, egy legfeljebb 3 perces videót kell feltölteni a YouTube-ra, vagy valamelyik legális videó megosztó portálra. A videoklip témája, hogy a pályázó miért szereti Koreát, melyek a személyes benyomásai az országról, a hagyományos koreai kultúráról, az ázsiai ország popzenéjéről, a tájról, az ottani gazdasági fejlődésről. A videofilm bármilyen képalkotó módszerrel elkészíthető, akár még mobiltelefonnal is. 
A versenyre való jelentkezés határideje: 2012. május 20. 
Eredményhirdetés: 2012. június 11.

Nyeremények:
A szervezők 11 győztes hirdetnek a verseny végeztével: a Nagydíjat megnyerő pályázó nyer egy koreai gyártmányú autót, egy egyhetes koreai utat teljes ellátással, valamint részvételi lehetőséget egy koreai popzenei eseményen. Az arany-, ezüst-, és bronzérmeket nyerők gazdagabbak lehetnek egy-egy koreai gyártmányú laptoppal vagy táblagéppel, illetve digitális kamerával. 

A versenyen a videoklip feltöltésével illetve az alábbi linken található jelentkezési lap kitöltésével lehet elindulni. A kitöltött űrlapot a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; illetve a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre várják a szervezők 2012. május 20-ig.


Bővebb információ a Koreai Kulturális Központ oldalán található: http://www.href.hu/x/hkim

Módosítás dátuma: 2012. április 24. kedd, 10:48  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés