FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Lelki töltet a testi fáradságban – Via Unitariana Gyalogló Tábor

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Via_kep2017A hargitai tanyavilágot járja körül a Via Unitariana Gyalogló Tábor, amely július 24-én, hétfőn kezdődik és 30-án ér véget. A végcél Székelyudvarhely.

A tábor lényegében egy zarándoklat, amelynek keretében egy héten át Székelyföld gyalogösvényein, legelőin és kisebb-nagyobb vidéki településein áthaladva barangolnak a résztvevők, fizikai megterhelést és lelki élményeket is egyaránt megtapasztalva.

A túra Szentegyházáról indul, majd a Madarasi Hargitán keresztül lép be Románia egyik legnagyobb tanyavilágába. A Nagyküküllő forrásvidéke, az előző évekhez képest közepes nehézségű útvonal. A tábor kezdetéig lehet még jelentkezni, az érdeklődők a www.unitarius.org oldalon követhetik az erre vonatkozó információkat.

A Via Unitariana szervezői közül Czire Szabolcs unitárius lelkész volt a Hangoló vendége, aki az útvonalat ismertette, kitérve a gyaloglótábor testet, lelket felüdítő jellegére is.

Audio Player
00:00
00:00

Riporter: Ferencz Zsolt, Kristály Bea

Forrás: http://kolozsvariradio.ro/2017/07/21/lelki-toltet-a-testi-faradsagban-via-unitariana-gyaloglo-tabor/

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Interjú Stágel Bencével a Magyar Nemzetben

A frakciószövetségen belül felmerülő problémákkal kell szembenézni – így reagált Stágel Bence kereszténydemokrata országgyűlési képviselő a Fidesz frakcióvezetőjének napokban elhangzott kijelentésére, amely szerint ideje lenne a KDNP-nek szembenéznie azzal, hogy nem koalíciós kormányzás van Magyarországon. Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke arról is beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjújában, hogy az ifjúságpolitika terén az IKSZ dinamikusan növekvő ifjúsági szervezet, számos ponton közösek a céljaik a Fidelitasszal, és egészséges versenyben igyekeznek minél több fiatalt megszólítani.

Bővebben...