FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

EGT/Norvég Alapok 2014-2021: Társadalmi egyeztetés

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 


A következő Finanszírozási Mechanizmus programterületei véleményezhetőek.

Az EGT/Norvég Alapok három donor állama (Izland, Liechtenstein és Norvégia), valamint az Európai Unió között megegyezés született a Finanszírozási Mechanizmus 2014-2021-ről. Ennek keretében 15 európai ország összesen 2,8 milliárd euró összegű támogatást használhat fel a meghatározott programterületeken belül. Összesen 5 kiemelt terület és 23 különböző programterület található az előzetes tervezetben, melyek mindegyike összhangban van az európai kohéziós politikával és az előző évek tapasztalataival.

A Blue Book c. kiskönyvben minden terület leírása elérhető, és egy online felület segítségével bárki véleményezheti a tervezetet egészen 2016. július 8-ig. Ezt az alábbi linkre kattintva, a kérdőívet kitöltve tehetik meg az érdekeltek: Blue Book Konzultáció. Elsősorban azok hozzájárulásait várjuk, akik valamilyen formában érintettek valamely programban vagy tervezik, hogy a jövőben csatlakoznak a projektgazdák táborához. Természetesen magánszemélyek előtt éppúgy nyitva áll a lehetőség, mint intézményi, szervezeti képviselők számára.

A konzultációs folyamat során kapott észrevételek beépítésével születik majd meg a Finanszírozási Mechanizmus 2014-2021 végleges leírása és keretrendszere.

Forrás: http://tka.hu/hir/5695/egt-norveg-alapok-2014-2021-tarsadalmi-egyeztetes

Módosítás dátuma: 2016. június 30. csütörtök, 21:51  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

30 milliárd jött az EU-tól ifjúsági foglalkoztatásra

10 másik ország már költi a pénzt, a magyar programról még nincs megállapodás.

Összesen harmincmilliárd forintot kapnánk az EU-tól az ifjúsági munkanélküliség csökkentésére, de egyelőre nem érkezik a pénz. A támogatást a Dél-Alföldi, a Dél-Dunántúli, az Észak-Alföldi, és az Észak-Magyarországi régióban lehetne a 25 év alattiak munkához jutását szolgáló programokra fordítani.

Bővebben...