FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

IKSZ teljes jogú tagság a YEPP-ben

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
11139358 916202165103317 5897082786173266734 n

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) teljes tag lett az Európai Néppárt ifjúsági szervezeteit tömörítő YEPP-ben (Youth of the European People's Party).

A portugáliai kongresszus hatalmas többséggel hagyta jóvá az IKSZ teljes jogú tagságát.

Nacsa Lőrinc, az IKSZ elnöke beszédében kiemelte, hogy a közös európai értékek mentén kell megtalálni az utat a fiatalokhoz, bevonni őket a közélet alakításába. Elmondta, hogy a YEPP fő feladata európai szinten felerősíteni a tagok hangját a fiatalokat érintő ügyekben és közösen dolgozni a hiteles európai politikán. Beszédében megköszönte az IKSZ korábbi vezetőinek a sok munkát, ami a mai jelentős eredményhez vezetett.

Az IKSZ az elmúlt két évben megfigyelő tagként volt jelen a szervezetben. A mostani kongresszus megválasztotta az új vezetőséget és elfogadta közös politikai programját az elkövetkező két évre.

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Ideje, hogy Csillebérc visszakerüljön a fiatalokhoz

Egyértelmű a jogerős bírósági ítélet és a Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központnak minél előbb azokat kell szolgálnia, akiket megillet, a fiatalokat – jelentette ki Rétvári Bence,a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke. Felidézve a korábbi szlogent, miszerint „az úttörő nem lop, csak szerez”, emlékeztetett: a rendszerváltás előtt, az utolsó pillanatban játszották át a 4,5 hektáros ingatlant.

Bővebben...