FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Európa a polgárokért és Kreatív Európa – Kultúra alprogram információs nap

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete támogatásával létrejött EU Civil Információs Pont információs napot szervez civil szervezetek számára a Kreatív Európa – Kultúra alprogram és az Európa a polgárokért programokról. A tájékoztató napon részt vesznek a két pályázat magyarországi programkoordinátorai.

Az információs napon szó lesz az Európa a polgárokért és a Kreatív Európa programokról, azok felépítéséről, prioritásairól, valamint a legfontosabb változásokról, továbbá bemutatjuk a két program közös pályázati felületét is. A résztvevők megismerhetik a pályázáshoz szükséges regisztráció menetét, valamint a pályázat beadás folyamatát.

Részvételi szándékát, kérjük, 2016. november 27-ig jelezze neve, szervezete és e-mail címe megadásával a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen. A regisztrációról visszaigazolást küldünk.

Program:

10:00-10:10 Regisztráció
10:10-10:15 Megnyitó
10:15-11:00 Európa a polgárokért, pályázati felület, szervezet regisztráció, pályázat beadás
11:00-11:15 Kérdések-válaszok
11:15-11:45 Kávészünet
11:45-12:30 Kreatív Európa – Kultúra alprogram
12:30-12:45 Kérdések-válaszok

Az Európa a polgárokért programjának célja, hogy segítse a polgárokat az Unió közös történelmének, sokszínűségének és működésének alaposabb megismerésében, az uniós szakpolitikák és döntéshozatali folyamatok megértésében, miközben aktív szerepvállalásra és demokratikus részvételre ösztönzi őket.

A Kreatív Európa Kultúra alprogram az Európai Unió kulturális és kreatív ágazatok támogatására irányuló programja.


https://www.facebook.com/events/660927860755756/

Módosítás dátuma: 2016. november 23. szerda, 20:44  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A jó ifjúságpolitika alapja, hogy hallgassuk és halljuk meg a fiatalokat
A Kormány számít a fiatalságra és Magyarország jövőjét a fiatalokban látja - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Nemzetstratégiai Kutatóintézet mai napon megrendezett Külhoni Magyar Ifjúságkutatás - 2014 záró konferenciáján.

Novák Katalin család és ifjúságügyért felelős államtitkár az Alaptörvényt idézve elmondta: „Bízunk a közösen alakított jövőben, a fiatal nemzedékek elhivatottságában. Hisszük, hogy a gyermekeink és unokáink tehetségükkel, kitartásukkal és lelkierejükkel ismét naggyá teszik Magyarországot”.

Bővebben...