FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Civil adventi gyermekbörze Szentendrén

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Az Ifjúsági Caritas Egyesület november 26-án jótékonysági gyűjtéssel, rajzversennyel és kézműves termékek adventi vásárával egybekötött baba, gyerekruha és játékbörzét szervez.

Adventi baba-mama és gyerekruha börzét szervez november 26-án 9.00-13.00 óráig az Ifjúsági Caritas Egyesület szentendrei szervezete. A rendezvény helyszíne a Barcsay Jenő Általános Iskola aulája.  Újdonság, hogy a hagyományos baba-mama termékek, gyermekruházati cikkek és játékok mellett árusaink saját előállítású kézműves termékekkel is készülnek: állatfigurás bábokkal, levendulapárnákkal, ékszerekkel, színezőkkel, karácsonyi és adventi díszekkel. Vásárlóknak a belépés díjtalan. A helyszínen a kedvezményekre jogosító babamama.info kártyák is átvehetők lesznek. A gyerekeknek rajzversennyel készülünk, és az immár hagyományossá vált jótékonysági gyűjtés sem marad el. Ezúttal a Vasárnapi Merőkanálnak segítünk be, leginkább tartós élelmiszer gyűjtésével: jöhet tészta, liszt, olaj, tea, kávé, édesség, szaloncukor stb.
További infók az esemény Facebook-oldalán: www.facebook.com/szentendreiborze. Várunk mindenkit szeretettel!

Hochbauer Mária, szervező
Ifjúsági Caritas Egyesület

Módosítás dátuma: 2016. november 14. hétfő, 11:06  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

FELHÍVÁS a fiatalokkal folytatott strukturált párbeszéd Nemzeti Munkacsoportjába

 

 

A Strukturált Párbeszéd, a fiatalok és a döntéshozók között zajló európai szintű párbeszéd a lengyel- dán- ciprusi elnökségi trió munkája során folytatódik. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Ifjúságügyi Főosztályának felkérése alapján a Strukturált Párbeszéd hazai lebonyolításáért felelős Nemzeti Munkacsoport ennek kapcsán újjáalakul. A lengyel- dán- ciprusi elnökségi trió időszaka alatt öt civil delegált válhat a Nemzeti Munkacsoport tagjává az alábbi felhívás szerint.

 

Bővebben...