FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Civil adventi gyermekbörze Szentendrén

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Az Ifjúsági Caritas Egyesület november 26-án jótékonysági gyűjtéssel, rajzversennyel és kézműves termékek adventi vásárával egybekötött baba, gyerekruha és játékbörzét szervez.

Adventi baba-mama és gyerekruha börzét szervez november 26-án 9.00-13.00 óráig az Ifjúsági Caritas Egyesület szentendrei szervezete. A rendezvény helyszíne a Barcsay Jenő Általános Iskola aulája.  Újdonság, hogy a hagyományos baba-mama termékek, gyermekruházati cikkek és játékok mellett árusaink saját előállítású kézműves termékekkel is készülnek: állatfigurás bábokkal, levendulapárnákkal, ékszerekkel, színezőkkel, karácsonyi és adventi díszekkel. Vásárlóknak a belépés díjtalan. A helyszínen a kedvezményekre jogosító babamama.info kártyák is átvehetők lesznek. A gyerekeknek rajzversennyel készülünk, és az immár hagyományossá vált jótékonysági gyűjtés sem marad el. Ezúttal a Vasárnapi Merőkanálnak segítünk be, leginkább tartós élelmiszer gyűjtésével: jöhet tészta, liszt, olaj, tea, kávé, édesség, szaloncukor stb.
További infók az esemény Facebook-oldalán: www.facebook.com/szentendreiborze. Várunk mindenkit szeretettel!

Hochbauer Mária, szervező
Ifjúsági Caritas Egyesület

Módosítás dátuma: 2016. november 14. hétfő, 11:06  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Cseresnyés Péter: a fiatalok jó szakmáért küzdjenek

A jó képességű fiatalok ne rossz diplomáért, hanem jó szakmáért küzdjenek az iskolapadokban - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára november 23-án A munkaerőpiac fejlesztési lehetőségei Székesfehérváron címmel rendezett szakmai konferencián. Cseresnyés Péter a város önkormányzata, a Fehérvár Anno és Ma Szociális Szövetkezet, valamint a Fejér Megyei CIC (civil információs centrum) rendezvényén kiemelte: az iparilag fejlett városokban, mint Székesfehérvár, nagyon komoly gondot okoz a munkaerőhiány, a jövő ennek megoldásán múlik. Úgy vélte, a probléma kezelésének elsődleges bázisa a szakképzés átalakítása és a hazai munkaerőpiac minőségi igényeihez igazítása.

Bővebben...