FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Gudi - a közösségi vásárlás

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Mi köze van egymáshoz a használt hajszárítónak vagy telefonnak és a Te felelősségvállalásodnak?

A rendhagyó válasz: Gudi, Közösségi Garázsvásár!

Találkozás, kapcsolatteremtés, együttműködés. Ezzel a mottóval indít közösségi civil vásárt a Hat Alapítvány és a MagNet Közösség Ház, ahová számos civil szervezet is meghívást kap, de bárki más is árulhatja a portékáit. A vásár minden hónap 3. péntekén, 16-21 óra között kerül megrendezésre. Az első börze október 21-én veszi kezdetét.

Regisztrációért kattints ide!

Buy goods to be good! - Vásárolj úgy, hogy jót tegyél!

Mitől különleges?

  1. Mivel civil szervezetek is árusítanak, a vásárlásaiddal azonnal jó ügyeket támogatsz!

  2. Megismerhetsz nemes ügyeket és kapcsolatot építhetsz!

  3. Klassz dolgokat nyerhetsz tombolán!

  4. Ha látogatóként regisztrálsz, választhatsz ajándékaink közül: 10% kedvezménykupon, ajándék tombolajegy!

  5. Civil szervezetként bemutathatod céljaidat!

  6. Eladóként is lehetőséged van jó ügyet támogatni: legyél védnök!

A Gudi egy új szó, amit még kevesen ismernek. Azt a tevékenységet takarja, amikor valaki úgy vásárol, hogy azzal egyben jót tesz – óvja a fákat, támogat egy ügyet, újrahasznosít...

A Gudi közösségi vásár nemcsak az újra-hasznosítható termékek piactere, hanem színes kavalkádja az egyéni társadalmi aktivitás lehetőségeinek is.

Találkozás, kapcsolatteremtés, együttműködés – mind-mind fontos elemei a hamarosan induló vásársorozatnak.

Minden hónapban mások lehetnek a vásár védnökei. Bárki lehet védnök, aki támogat egy számára jó célt! A védnökök, akik egyben árusok is, a bevételük egy részét az általuk meghatározott célra ajánlják fel, így nemcsak újrahasznosulnak a termékek, hanem közvetlenül mérhető társadalmi hasznot is hoznak.

Ezért a ’gudizás’ fantasztikus lehetőség az együttműködésre, mások megsegítésére, de kapcsolatteremtés szempontjából is egy remek program.

A HAT Alapítvány és a MagNet Közösségi Ház közösségi vására az adományozás kultúrájának egy más szintű megismertetését tartja fontosnak. Hiszen a védnökök által hozott témákat a résztvevők megismerik, és az adományozás után további együttműködésre is sor kerülhet!

Infomációk...

...eladóknak

...civil szervezeteknek

... vásárlóknak

Forrás: http://hatalapitvany.wixsite.com/ezhat/single-post/2016/10/01/Gudi---a-k%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9gi-v%C3%A1s%C3%A1rl%C3%A1s

Módosítás dátuma: 2016. november 12. szombat, 17:49  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Újabb irodával bővül a megyei ifjúságsegítő hálózat

Az Új Nemzedék Plusz program intézményfejlesztésének eredményeként megnyílt az ifjúságsegítéssel foglalkozó Kontaktpont hálózat győri irodája. A Kontaktpont irodát ünnepélyes keretek között dr. Mihalovics Péter új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos és Fekete Dávid, Győr alpolgármestere avatta fel. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium szakmai felügyelete alatt álló Új Nemzedék Plusz projekt megvalósításához hárommilliárd forint Európai Uniós forrás áll rendelkezésre.

Bővebben...