FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Élelmiszerbank adományszétosztási együttműködés 2016 évi pályázati felhívás

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület „Élelmiszerbank adományszétosztási együttműködés 2016” címmel pályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy a kiíró kiválassza azon szervezetek körét, akikkel a 2016-os évre vonatkozóan együttműködési megállapodást köt. A kiválasztott szervezetek az éves együttműködés keretében a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől térítésmentesen vesznek át élelmiszert, amit eljuttatnak az általuk gondozott rászorulóknak ingyenes adomány formájában.

A 2016-os évi együttműködés keretei között két különböző típusú élelmiszeradomány átvételi lehetőségre lehet pályázni:

1.    Raktári átvétel: élelmiszer átvétel az Élelmiszerbank központi budapesti raktárából. Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik az év során több alkalommal tudják vállalni az élelmiszerek átvételét és szétosztását.

Ezt az adatlapot töltse ki, ha csak raktári átvételre pályázik: https://docs.google.com/forms/d/1RmQ6cY-BRaViTVTnp2G8dyP56zoPuCJSqav9L1qcvZc/viewform

2.    Tesco/Auchan átvétel: élelmiszer átvétel a kiírásban szereplő Auchan vagy Tesco áruházak egyikéből. Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik napi rendszerességgel vagy hetente többször tudják vállalni az élelmiszerek átvételét és szétosztását.

Ezt az adatlapot töltse ki, ha

Aki raktári átvételre ÉS Tesco/Auchan átvételre is szeretne pályázni, az a Tesco/Auchan pályázati adatlapot töltse ki!

A pályázati felhívás megtekintéséért kattintson ide.


A Raktári átvétel pályázati adatlap kérdéseit megtekintheti itt. Az adatlap kitöltés csak a felhívásban szereplő weboldalon lehetséges!

A Tesco/Auchan átvétel pályázati adatlap kérdéseit megtekintheti itt. Az adatlap kitöltés csak a felhívásban szereplő weboldalon lehetséges!

A pályázatok benyújtásának határideje: 2016. február 29.

A pályázattal kapcsolatos kérdésekben keresse Szecsődi Verát +36-30-348-2058-as telefonszámon!

Módosítás dátuma: 2016. február 24. szerda, 10:58  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Az EFOTT-on mutatkozik be a kormány fiatalokat segítő új programja

Az EFOTT nulladik napján mutatja be az Új Nemzedék Plusz elnevezésű, kétéves ifjúságpolitikai projektet a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium. A program elsődleges célkitűzése, hogy segítse a fiatalokat jövőképük megfogalmazásában, felkészítse őket a munkaerőpiacra való zökkenőmentes belépésre - fejtette ki Mihalovics Péter, az Új Nemzedék Jövőjéért Program koordinációjáért felelős miniszteri biztos.

Bővebben...