FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK! – ADVENTI JÓTÉKONYSÁGI AKCIÓ

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A Zalaegerszegi Ifjúság Kerekasztal, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Zalaegerszegi Televízió és Rádió, valamint az Új Nemzedék Zalaegerszegi Közösségi Tér idén is adománygyűjtő akciót indít a hátrányos helyzetű zalaegerszegi gyermekek és családok javára!


Tartós élelmiszer, édesség és jó állapotú játékok adományozását köszönettel várjuk 2016. december 14-ig az Új Nemzedék Zalaegerszegi Közösségi Tér irodájába (Zalaegerszeg, Ady u. 25.).
KÖSZÖNJÜK!!!

Forrás. https://www.facebook.com/balaiczz/photos/a.394275553916131.99422.386132578063762/1367336333276710/?type=3&theater
Módosítás dátuma: 2016. november 23. szerda, 20:46  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Sok a nyári tábor, egyre kevesebb a gyerek

Jövő évtől külön szabályokhoz kötné a táboroztatást az új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos.
Ma még megbecsülni sem lehet, hány nyári tábort bonyolítanak le hazánkban, s arról sincsenek pontos adatok, hány gyerek vesz részt ezeken. Egyesek szerint ezer-ezerötszáz, mások szerint nyolcszáz-ezerkétszáz tábor lehet évente, a résztvevők száma pedig ötven-százötven ezer közöttire tehető. Statisztikák nem állnak rendelkezésre, és azt sem lehet megmondani, hogy mi számít nyári tábornak – mondta a hirado.hu-nak a Táboroztatók Országos Egyesületének (TOE) elnöke. Sárvári István szerint a hiányos információk miatt is szükség van minőségbiztosítási rendszerre és táboroztatási előírásokra, amelyeket már évek óta sürget a civil szervezet.

Bővebben...