FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Erzsébet utalvány kizárólagos forgalmazás

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Erzsébet-programról szóló 2012. évi CIII. törvény, valamint a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény értelmében az Erzsébet-utalvány a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott utalvány. Az utalvány kizárólagos  forgalmazója az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. (EUF Zrt.)

 

Értesüléseink szerint a béren kívüli juttatások piacán némely szolgáltató – kibocsátói felhatalmazás nélkül – azt a látszatot kelti, hogy jogosult az Erzsébet-utalvány egyéb módon történő értékesítésére. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a munkáltató, illetve munkavállaló nem az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.-n keresztül jut hozzá az utalványokhoz, úgy az azok forgalmazásához kapcsolódó szolgáltatásokat – a garantált elfogadóhely-hálózat, a csere- és visszaváltás lehetősége, stb. – az EUF Zrt.-vel, mint kizárólagos forgalmazóval fennálló jogviszony hiányában sajnos nem áll módunkban biztosítani.

 

Bízva a további sikeres együttműködésben,

Üdvözlettel:

Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.
Módosítás dátuma: 2014. február 19. szerda, 13:24  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A Societas szerint a kormány ifjúságpolitikája a feudalizmust idézi

A Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom gratulál az idén a felsőoktatásba felvett diákoknak, és kitartást kíván azoknak, akik most nem jártak sikerrel. Bízunk benne, hogy jövőre sikerülni fog nekik, egyúttal aggódunk értük és szolidaritást vállalunk velük. Félő, hogy jövőre már nem lesz hova jelentkezniük, ha Hoffmann Rózsa és a Fidesz-kormány felsőoktatást tudatosan romboló és leépítő, kártékony tevékenysége folytatódik.

Bővebben...