FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Erzsébet utalvány kizárólagos forgalmazás

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Erzsébet-programról szóló 2012. évi CIII. törvény, valamint a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény értelmében az Erzsébet-utalvány a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott utalvány. Az utalvány kizárólagos  forgalmazója az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. (EUF Zrt.)

 

Értesüléseink szerint a béren kívüli juttatások piacán némely szolgáltató – kibocsátói felhatalmazás nélkül – azt a látszatot kelti, hogy jogosult az Erzsébet-utalvány egyéb módon történő értékesítésére. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a munkáltató, illetve munkavállaló nem az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.-n keresztül jut hozzá az utalványokhoz, úgy az azok forgalmazásához kapcsolódó szolgáltatásokat – a garantált elfogadóhely-hálózat, a csere- és visszaváltás lehetősége, stb. – az EUF Zrt.-vel, mint kizárólagos forgalmazóval fennálló jogviszony hiányában sajnos nem áll módunkban biztosítani.

 

Bízva a további sikeres együttműködésben,

Üdvözlettel:

Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.
Módosítás dátuma: 2014. február 19. szerda, 13:24  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Új Nemzedék Jövőjéért Program: Mihalovics Péter Győrben

Elkészült az Új Nemzedék Jövőjéért Program vitaanyaga, melyet Mihalovics Péter miniszteri biztos mutat be az ország több településén, így Győrben is, melyre ezúton tisztelettel hívjuk meg.

A rendezvény időpontja: 2011. július 12. (kedd) 14. 00 óra

Helyszín: Győr – Győr Moson Sopron Megyei Önkormányzat Épülete - Díszterem (9021 Győr, Árpád út 32.)

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon lehet, legkésőbb 2011. július 11. (hétfő) 12. 00 óráig az ndriszi@mobilitas.hu e-mail címen vagy a 96/518-685-ös faxszámon!

Tisztelettel:FH-MOISZ Nyugat-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda

 

Bővebben...