FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Erzsébet utalvány kizárólagos forgalmazás

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Erzsébet-programról szóló 2012. évi CIII. törvény, valamint a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény értelmében az Erzsébet-utalvány a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott utalvány. Az utalvány kizárólagos  forgalmazója az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. (EUF Zrt.)

 

Értesüléseink szerint a béren kívüli juttatások piacán némely szolgáltató – kibocsátói felhatalmazás nélkül – azt a látszatot kelti, hogy jogosult az Erzsébet-utalvány egyéb módon történő értékesítésére. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a munkáltató, illetve munkavállaló nem az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.-n keresztül jut hozzá az utalványokhoz, úgy az azok forgalmazásához kapcsolódó szolgáltatásokat – a garantált elfogadóhely-hálózat, a csere- és visszaváltás lehetősége, stb. – az EUF Zrt.-vel, mint kizárólagos forgalmazóval fennálló jogviszony hiányában sajnos nem áll módunkban biztosítani.

 

Bízva a további sikeres együttműködésben,

Üdvözlettel:

Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.
Módosítás dátuma: 2014. február 19. szerda, 13:24  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Borboly: a képzett munkaerő elvándorlásának megállítása a Keleti Partnerség egyik fő célkitűzése

A kelet-európai országokban a legnagyobb probléma az úgynevezett agyelszívás, hogy a jól képzett fiatal munkaerő elvándorol és külföldön vállal munkát a magasabb bérezések reményében. Ezt a folyamatot kell mérsékelni, és ennek érdekében fellépni Európa és az egyes országos szintjén is, intézményes keretek között. Ez kell legyen a Keleti Partnerség egy fő célkitűzése, hiszen erről már döntöttek a Régiók Bizottságában is - javasolta Borboly Csaba június 7-én Brüsszelben, ahol Hargita Megye Tanácsának elnöke, a Régiók Bizottságának (RB) tagja a Keleti Partnerség találkozóján szólalt fel.

Bővebben...