FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Közlemény a 2013. rendelkező évben tett, Szja 1%-os felajánlásokból történő részesedésből kizárt civil kedvezményezettekről

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Közlemény a 2013. rendelkező évben tett, Szja 1%-os felajánlásokból történő részesedésből kizárt civil kedvezményezettek nevéről, adószámáról, székhelyéről és a kizárással érintett rendelkező évről.

A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény (továbbiakban: Szf. tv.) 6/A. § (2) bekezdése szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az alábbiakban ad tájékoztatást a 2012. rendelkező évben tett, Szja 1%-os felajánlásokból történő részesedésből kizárt civil kedvezményezettek nevéről, adószámáról, székhelyéről és a kizárással érintett rendelkező évről a 2013. január 1-i állapot szerint.

A kimutatásban azon civil kedvezményezettek adatai szerepelnek, amelyeket az állami adóhatóság az Szf. tv. 6. § (3) bekezdésében foglaltak alapján, a 2012. december 31-ig jogerőre emelkedett határozatában az alábbi okokból zárt ki a 2013. rendelkező évben tett, Szja 1%-os felajánlásokból történő részesedésből.

  • A kedvezményezett nem küldte meg az állami adóhatósághoz a 2008., 2009. vagy 2010. rendelkező évre vonatkozóan az adott évben január 01. és december 31. között részére átutalt Szja 1%-os összeg felhasználására vonatkozó adatokat tartalmazó (08, 09, vagy 10KOZ számú) elektronikus közleményt.

  • A kedvezményezett a közleményében számszaki hibás adatokat közölt, vagy nem az elszámolandó összeget szerepeltette, és az állami adóhatóság által az adatok javítására kitűzött határidőt elmulasztotta.

  • Az állami adóhatóság az átutalt Szja 1%-os összeg közcélú tevékenységnek megfelelő felhasználásának az ellenőrzése során megállapította, hogy a kedvezményezett a közleményében valótlan adatot közölt.

A kimutatás a megnevezésük szerinti karakter- és betűrendben tartalmazza a civil kedvezményezettek adatait.

A kimutatás PDF és XLS formában tölthető le.

Kapcsolódó anyagok
Letölthető dokumentumok
Módosítás dátuma: 2013. január 06. vasárnap, 20:58  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Zöld oktatási innováció három felsőoktatási intézménytől

A Szent István Egyetem, a Nyíregyházi Főiskola és a Nyugat-magyarországi Egyetem Budapesten, sajtórendezvényen mutatta be április 14-én azt a három intézmény összefogásával megvalósuló, mintegy 864,18 millió forintnyi európai uniós támogatású projektet, amely a fenntartható mezőgazdálkodáshoz (hulladékgazdálkodáshoz, szennyvízkezeléshez, megújuló energiaforrásokhoz) kötődő, gyakorlatorientált képzési rendszereket kínálna a felsőoktatásban tanulók számára.

Bővebben...