FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Zöld Civil Országos Találkozója

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Szeretettel várunk Őriszentpéteren, az Országos Találkozón. Örülnénk, ha részt vennél a teljes találkozón, ami a táj megismeréséről, szakmai beszélgetésekről, baráti, közösségi együttlétről és együttgondolkodásról, a helyi kultúráról, ismerkedésről vagyis a találkozásokról szól.
Időpont: 
péntek, 2016, április 29 - 09:00 - vasárnap, 2016, május 1 - 20:00
Helyszín: 
Őriszentpéter

A tavalyi tokaji OT-n elkezdett újításokat folytatjuk, de további program típusokkal egészítettük ki. Ha meg szeretnéd nézni az Országos Találkozó programját

Jelentkezz! A jelentkezési határidő március 31. Az első 400 jelentkező kedvezményekben részesül. Ezen belül a 28 év alatti fiatalok és a határontúli magyar résztvevők további jelentős kedvezményt kapnak.

Érdekes szakmai tanulmányutak, plenáris ülések, konferenciák, szakmai szekciók, májusfaállítás, sport, zöld majális, közösségi és kulturális programok (koncert, színház, táncház) kirándulások, túrák várnak Ránk.

Az Őrség Magyarország egyik legcsodálatosabb vidéke. Ha jártál már itt, akkor tudod, miről beszélünk. Ha még nem, akkor el kell jönnöd megismerni!

Szeretettel várunk Őriszentpéteren, ami azonkívül, hogy az eddigi országos találkozók legnyugatibb helyszíne, a legkisebb település is, ahol eddig OT-t szerveztek a zöldek.

Találkozzunk az OT-n!

A szervezők nevében ezúton is köszönjük a rengeteg segítséget mindenkinek, akik hozzájárultak a találkozó megszervezéséhez.

Horváth Kinga, Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért

Farkas István, Magyar Természetvédők Szövetsége

Lajtmann Csaba, Éghajlatvédelmi Szövetség / Reflex Környezetvédő Egyesület

 

További információk:

Regisztráció és általános ügyek: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Önkéntesség: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Programokkal kapcsolatos kérdések: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Delegálás, szavazások, állásfoglalások: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Módosítás dátuma: 2016. április 22. péntek, 20:16  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés