FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Egyszerűsített foglalkoztatás bejelentése okostelefonon

Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az egyszerűsített foglalkoztatás bejelentése 2013. október 24. óta már okostelefonon is elvégezhető. Az új, ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével:

 -          A telefonhívással történő bejelentéshez képest az ügyintézés egyszerűsödik, gyorsul.

-          Bárhonnan és bármikor elvégezhető a bejelentés számítógép nélkül.

-          A beküldött adatok ellenőrizhetőek, visszakereshetőek.

-          Azonnali visszaigazolás érkezik a befogadásról az Ügyfélkapun keresztül.

-          A könyvelők számára a megfelelő adattartalom néhány érintéssel elküldhető a hónap végén.

Az alkalmazással beküldött jelentés joghatása megegyezik a 13T1042E jelzésű elektronikus adatlap kitöltésének és beküldésének joghatásával, nincs különbség az elektronikus beküldés és a mobilalkalmazás használata között.

 

Az alkalmazás használatához Ügyfélkapu regisztráció szükséges.

 

Az alkalmazásról részletes tájékoztatót itt olvashat: www.nisz.hu/efo

Az alkalmazás Android telefonokra letölthető az alábbi linken: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.bme.mik.navbejelento

Az alkalmazás elérhetősége iTunes áruházból iPhone készülékekre: https://itunes.apple.com/hu/app/egyszerusitett-foglalkoztatas/id734458840?mt=8

 

Üdvözlettel:

 

magyarorszag.hu

 

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Megalakult az IKSZ XIII. kerületi alapszervezete

 

Az IKSZ "Szólj bele a közéletbe!" országos kampánya keretében 2011. július 15-én megalakult az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség  XIII. kerületi alapszervezete. Az alakuló ülésen részt vett Azbej Tristan Közép-Magyarországi Régióért felelős alelnök és Kovács Péter szervezetépítésért felelős alelnök is.

Miután az alelnökök ismertették a megalakuláshoz szükséges tudnivalókat és felvázolták az IKSZ felépítését az új tagoknak, a résztvevők Bordács Bálint elnökjelölt beszédét hallgathatták meg, melyben ismertette a  XIII. kerülettel kapcsolatos jövőbeli terveit, az összefogás fontosságát, majd átadta a szót Nyitrai Zoltán és Kiss Zsófia alelnökjelölteknek, illetve Izsó Borbála titkárjelöltnek. Miután a tagok meghallgatták a jelöltek bemutatkozását, következő programpontként a szavazás következett. Egyhangú szavazással a XIII. kerületi IKSZ elnöke Bordács Bálint lett. A résztvevők alelnöknek választották Nyitrai Zoltánt és Kiss Zsófiát, az alapszervezet titkára pedig Izsó Borbála  lett. Ezután az este jókedvű beszélgetéssel, politizálással folytatódott.