FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A Civil SzámAdó Szolgálat Hírei

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

Kedves Civil vezetők!

Ezúttal kettő, a Nemzeti Együttműködési Alappal kapcsolatos hírre szeretnénk felhívni figyelmüket.

Május elején megjelentek a NEA Kollégiumainak szakmai pályázatai. Szakmai pályázatot utolsó információnk szerint, ahhoz a Kollégiumhoz tudunk benyújtani, ahová a működésit beadtuk. Wekerle Sándor Alapkezelő tájékoztatása alapján: "A KIM előzetes állásfoglalása értelmében a választott tevékenységi kört (amelyet az EPER-ben a működési pályázatban megadott) egy éven belül állandónak kell tekinteni."

A beadási határidők változók, jellemzően június eleje a benyújtás végső időpontja.

Tegyük fel, hogy sikeresen túljutottunk a pályázatírás, esetleges hiánypótlás nehézségein. Támogatottként 2012-ben is szigorú szabályrendszer szerint kell felhasználni a támogatást, majd elszámolást benyújtani. Munkánkat könnyítheti, hogy idén már most megismerhetjük mindazon fontos szabályokat, melyeket a felhasználás és elszámolás során szem előtt kell tartsunk. A Wekerle Sándor Alapkezelő által összeállított működési és szakmai pályázatok elszámolási útmutatója idén sem rövid olvasmány és természetesen több fontos szabályozás is módosult az elmúlt (NCA-s) évekhez képest. Kérjük olvassák el figyelemesen az Önökre vonatkozó részeket, a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében.

Illetve egy NEA-n kívüli, de annál fontosabb emlékeztető:
Ne felejtsék el letétbe helyezni beszámolójukat az Országos Bírósági Hivatalnál! Letétbehelyezés határideje: 2012.05.31.

Sikeres pályázást és problémamentes elszámolást kívánunk!

üdvözlettel:

Civil SzámAdó Szolgálat

Módosítás dátuma: 2012. május 30. szerda, 08:37  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés